To je to što me zanima!

Jedna trenira ragbi, a druga zmajeve: Zovu me Khaleesi...

Znam da neću biti plaćena za ovo i da moram tražiti zamjenu u školi, ali ragbi obožavam, rekla je mlada Australka koju često zamijene za popularnu glumicu
Vidi originalni članak

Jedna je u sportu koji nije toliko uobičajen za pripadnice nježnijeg spola, a druga je vladarica zmajeva.

Australka Allana Ferguson ima 23 godine i debitirat će za reprezentaciju u ragbi utakmici protiv Novog Zelanda.

Na ulici je često traže autogram zbog nevjerojatne sličnosti s britanskom glumicom Emiliom Clarke, koja u popularnoj seriji "Igra prijestolja" glumi lik Khaleesi.

- Jedanput sam bila u kafiću. Čekala sam kavu kad se konobar zaderao: "Khaleesi, kava ti je spremna". Nisam imala pojma o čemu priča. Ne gledam tu seriju. Nedugo nakon toga svi su me u školi zvali tako - rekla je Australka.

Allana je odrasla s tri brata i od pete godine igra ragbi.

- Zaljubila sam se u ragbi nakon što sam vidjela starijeg brata Dana kako igra. Molila sam roditelje da me puste da i ja pokušam. I tata je igrao ragbi, a ja sam počela igrati s dečkima u ligi - priča australska igračica za Daily Mail.

Neće dobiti ni centa kad izađe na teren. Za razliku od kolega iz muške reprezentacije koji dobivaju po 20.000 funti svaki. No Allana ragbi igra iz ljubavi. Predaje tjelesni u srednjoj školi i kad su utakmice, u školi mora tražiti zamjenu.

- Znam da neću biti plaćena, ali ragbi je nešto što volim - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Drž Nedaj 07.05.2016.

    dobra, dobra!!!

  • Diplomac Vaso 07.05.2016.

    Kakva sličnost? Možda samo obrve. I po godinama mi se ne čine iste.

  • Ice-and-Fire 06.05.2016.

    meni baš i ne sliče. uostalome, kako ih i mogu zaminit kad je Emilia brineta zapravo... neće šetat gradon s perikon na glavi pa da ih mogu zaminit

Komentiraj...
Vidi sve komentare