To je to što me zanima!

Jedvaj: Nisam ozlijeđen, vratit ću se na teren već ovaj tjedan

Pregledi nisu pokazali nikakva oštećenja, potvrdio je Tin Jedvaj u razgovoru za Goal. Mladi hrvatski stoper zbog lakše ozljede izašao je iz igre u 32. minuti u utakmici sa Schalkeom
Vidi originalni članak

Kako saznaje goal.com Tin Jedvaj samo je lakše ozlijeđen u utakmici protiv Schalkea ovaj vikend. Mladi hrvatski reprezentativac u 32. minuti napustio je teren šepajući te tako zabrinuo svoju klupu, ali sigurno i Antu Čačića. 

- Ma ne, sa mnom je sve u redu. Dobio sam malo jači udarac u zglob, ali nije ništa strašno. Pregledi nisu pokazali nikakva oštećenja, dapače već bih ovaj tjedan trebao konkurirati za utakmicu - izjavio je Tin Jedvaj za Goal

Treba napomenuti i da je njegov Bayer Leverkusen sjajnim preokretom slavio protiv Schalka 3-2 i tako produžio svoj niz pobjeda u Bundesligi na šest utakmica. U posljednje vrijeme bivši igrač Dinama se ustalio u momčadi iz Leverkusena te bi ukoliko ga zdravlje posluži trebao biti i siguran putnik za Francusku. Nakon slučaja Lovren Hrvatska je spala na Ćorluku, Vidu i Schildenfelda na stoperskim pozicijama pa svakako veseli brzi povratak i dobra forma Jedvaja.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • croaticum 25.04.2016.

    Lijepa vijest.

  • LIJEPA LI SI 25.04.2016.

    "slucaj Lovren" postoji samo kod vas "lesinara" koji samo kopate da dobijete nekakvu senzaciju . Lovren ide na prvenstvo, siguran sam . Mali Jedvaj je odlican igrac i ja bih ga radje gledao na lijevom boku nego na stoperu . Samo malo mu jos treba da ga sreca posluzi sto se tice povreda .

  • gjcezar 25.04.2016.

    Pazi HR je spala na Corluku, Vidu i Shifu :D Ovaj novinar kao da prica o Milovicu, Maloci i ne znam...Drpicu, pa da smo spali na skart. Imamo uz malog Jedvaja 4 vrlo dobra stopera i dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare