To je to što me zanima!

Jedvaj ušao s klupe pa dobio crveni, Subašić je primio gol

Tin Jedvaj zaradio je isključenje u pobjedi Bayera nad Schalkeom 1-0. Uspješni su bili i Šime Vrsaljko protiv Parme te Monaco Danijela Subašića protiv Bastije (1-3)
Vidi originalni članak

Tin Jedvaj nije se proslavio u derbiju devetog kola Bundeslige u kojemu je Bayer dočekao Schalke. Hrvatski branič ušao je u igru u 25. minuti umjesto Reinartza, a pet minuta prije kraja zaradio je izravan crveni karton zbog preoštrog starta na Kirchoffu. "Apotekari" su ipak slavili 1-0 krasnim golom Hakana Çalhanoğlua iz slobodnog udarca iz 53. minute.

U najzanimljivijoj utakmici kola prepunoj preokreta Stuttgart je slavio na gostovanju kod Eintrachta u Frankfurtu 5-4.

Šime Vrsaljko odigrao je svih 90 minuta za Sassuolo koji je na gostovanju kod Parme upisao pobjedu rezultatom 3-1, baš kao i Monaco Danijela Subašića u Bastiji.

Crna serija bez pobjede Rostova u ruskom prvenstvu nastavila se novim porazom, ovaj put od Amkara u Permu 2-0, pa se tako broj golova koje je Stipe Pletikosa primio popeo na nevjerojatnih 32 u 11 kola.

Dejan Lovren bio je standardan u obrani Liverpoola koji ponovno nije uspio pobijediti. Hull City Nikice Jelavića osvojio je bod odigravši 0-0 na Anfieldu, a donedavni hrvatski reprezentativni napadač nije nastupio zbog operacije koljena.

Mario Pašalić s klupe je pratio poraz Elchea na Mestalli od Valencije (3-1).

Idi na 24sata

Komentari 20

  • MACX 26.10.2014.

    stipe, odi ti u mirovine vidiš da te ne ide više

  • strmi007 26.10.2014.

    To je sve normalno,bitno da on igra

  • 26.10.2014.

    Nije važan crveni karton, ne treba se previše obazirati i jednostavno treba nastaviti dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare