To je to što me zanima!

Jedvaj vrijedi skoro šest puta više nego prije četiri mjeseca

Tin je prodan nakon 13 službenih utakmica u dresu “modrih” za šest milijuna € iako je tad vrijedio 750.000 €. Jučer ujutro probudio se kao igrač vrijedan pet “milijunčića”
Vidi originalni članak

Na Transfermarktu, stranici specijaliziranoj za transfere, Tin Jedvaj u ožujku je vrijedio 750.000 eura. Četiri mjeseca poslije Tin je igrač Rome i uz njegovo ime stoji novi izračun: pet milijuna €. Toliko je Roma platila za njega... 

- U Jedvajevu slučaju cijena je realna, ali ta internetska stranica, koja objavljuje vrijednost nogometaša, često zna pretjerati - pojašnjava Marko Naletilić, hrvatski menadžer s Fifinom licencijom, i dodaje:

- Roma je Dinamu platila pet milijuna eura ili čak šest. Prema tome, on sad toliko vrijedi - kaže Naletilić.

Hrvatski wunderkind prodan je nakon 13 službenih utakmica u dresu “modrih” za šest milijuna eura iako je tad vrijedio 750.000 eura. Jučer ujutro probudio se kao igrač vrijedan pet “milijunčića”. Cijena mu je u jedan dan porasla za 567 posto, više nego bilo kojem nogometašu u posljednjih pet mjeseci. Marquinhos, branič umjesto kojeg je Tin doveden, prodan je u PSG za 35 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • dutra 25.07.2013.

    Suprotno od, čini mi se, svih ovdje, mislim da se Mamić ovdje zaj... Vrijeme će pokazati, ali mislim da će Jedvaj ubrzo vrijediti bar dvostruko.

  • manda92 25.07.2013.

    To sam budale mogu dati 5 milja za dječačića! A Mamić takve najviše voli..

  • User2011 24.07.2013.

    Ovaj put Mamiću skidam kapu... Dobro ga je prodao

Komentiraj...
Vidi sve komentare