To je to što me zanima!

Jel' ovo radi ili je pokVAReno? Ruka Reginiussena bez penala

Dinamo vodi na Maksimiru 2-0 protiv Rosenborga na Maksimiru, a mogli su 'modri' nokautirati protivnika da je Daniele Orsato dosudio penal nakon ruke Reginiussena u šesnaestercu. No, penala nije bilo...
Vidi originalni članak

Olmo je pokazao zašto ga traži pola Europe, provozao obranu Rosenborga i lukavo gađao drugu stranu poluvisokom loptom, a ona je ostala na ruci gostujućeg stopera Reginiussena. Talijanski sudac Daniele Orsato ostao je nijem, a nije dobio ni dojavu iz VAR sobe.

- Sudac ne bi pogriješio da je dosudio penal. Podlaktica je prema gore i svjesno radi blok, rame je spustio prema dole i pokazao da želi blokirati loptu rukom - rekao je HRT-ov sudački ekspert Mario Strahonja.

Dinamo i bez toga igra jako dobro i trenutno vodi 2-0, a iako je VAR na stadionu Maksimir, još uvijek nije bio upotrebljavan. Možda je moglo biti i 3-0 za 'modre' nakon prvog dijela.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 22.08.2019.

    čist penal kao suza, sudac katastrofa

  • Zmar116 22.08.2019.

    Namjerno potkopavanje lopte od strane Olma sa jedinim ciljem da se pogodi ruka obrambenog igrača.Dinamo ide u Ligu Prvaka ,no suci mu tamo neće tolerirati ovakve balkanske štoseve..Kao i Dilaverovo bacakanje po podu i krađu vremena ,ali i Petkovićevo potenciranje svakog dodira u šesnaestercu..U Engleskoj kad te obrambeni igrači skuže da to radiš,dobijaš redovito svaku utakmicu opake batine...Van šesnaesterca naravno....Tamo nema milosti za muljatore...Za dobrobit Olmove i Petkovićeve karijere,puno bolje bi im bilo da ne rade takve stvari...

  • Zmar116 22.08.2019.

    Namjerno gađanje u ruku..Žuti karton Olmu...Oštećeni Norvežani...

Komentiraj...
Vidi sve komentare