To je to što me zanima!

Jel' stvarno bio ofsajd: CR7 se išao raspitati kod kamermana

Ronaldo je zabio Borussiji drugi gol pred kraj prvog poluvremena, ali pomoćni sudac podigao je zastavicu. Cristiano se žestoko bunio, a išao je provjeriti odluku suca kod kamermana
Vidi originalni članak

Real i Borussia odigrali su 2-2 u ljepotici kola Lige prvaka.

Cristiano Ronaldo zabio je za Real nakon sjajne asistencije Garetha Balea. Ronaldo je bio pod posebnim povećalom nakon prvenstvene utakmice protiv Las Palmasa gdje je negodovao zbog izmjene i psovao na klupi, a kasnije se sukobio sa Zidaneom u svlačionici. Živci su mu popustili i na utakmici u Dortmundu.

Portugalac je zabio i drugi put u Dortmundu, pred kraj prvog dijela, ali gol mu je poništen zbog ofsajda. Cristiano se žestoko bunio kod glavnog i pomoćnog suca, a nakon što je Mark Clattenburg odsvirao kraj, Realova zvijezda otišla je do kamermana kod kojega se ispitivao o situaciji koja nije ni bila sporna.

Ronaldo je bio u čistom zaleđu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 28.09.2016.

    Haha vidim negativnu vijest o Ronaldu, ni ne otvorim članak i pomislim "Marko Šnidarić" kad gle čuda - opet Marko :-)

  • Francisco_Franco_Junior 28.09.2016.

    Jel isao do kamere i da vidi da li je bila ruka uz tijelo kada je bio u zivom zidu i kada se razmahao ?? Tu je vjerovao sudiji??

  • rođo101 28.09.2016.

    nije se bunio i raspito zašto nije dobio crveni za udaranje igrača bez lopte,nije s epito zašto mu nije sviro očiglednu ruku za koju drugi igrači dobivaju žute,al išo je da vidi evidentan ofsajd! ma smeće od čovjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare