To je to što me zanima!

Jelavić bi bio u kombiniranom sastavu Liverpoola i Evertona

Daily Mail izabrao je najboljih 11 u kombiniranoj momčadi Liverpoola i Evertona. U toj postavi svoje mjesto je našao i Nikica Jelavić u napadu s Luisom Suarezom
Vidi originalni članak

Jedno od najvećih rivalstava u engleskom nogometu svakako je ono između susjeda Evertona i Liverpoola. Engleski mediji, navijači, ali i sami igrači tako svake godine s posebnim žarom očekuju upravo Merseyside derbi. 

Daily Mail tako je pokušao spojiti najbolje igrače oba kluba jednu kombiniranu momčad u formaciji 4-1-3-2. U njihovom izboru najboljih 11 svoje je mjesto našao i hrvatski napadač Nikica Jelavić kojem bi društvo u napadu radio Liverpoolov Luis Suarez. S obzirom na formu u ovoj i prošloj sezoni i kvalitetu momčadi ne treba čuditi da je u odabiru britanskih novinara sedam igrača Evertona i tek četvorica 'redsa'.

- O odabiru napadača za ovu momčad debata nije potrebna. Nikica Jelavić umjetnost zabijanja je vratio je do svojih osnova. Pucaj i zabij, jednostavnije ne može. On je čovjek čijim venama kola led, nikada se ne uplaši prilike i zabija čim mu se ukaže šansa za to. Platili su ga samo sedam milijuna eura. Uh, kako dobar posao - piše Daily Mail u obrazloženju uvrštavanja Nikice Jelavića u ovu momčad.

Kombinirana momčad Liverpool-Everton:

  • Howard (Everton) - Johnson (Liverpool), Jagielka (Everton), Agger (Liverpool), Baines (Everton) - Gibbson (Everton),  Osman (Everton), Gerrard (Liverpool), Fellaini (Everton) - Jelavić (Everton), Suarez (Liverpool)
Idi na 24sata

Komentari 24

  • WOMANIZER 29.12.2012.

    sve više ovih izbora, sastava kad bi bilo, bilo bi...

  • antun33 29.12.2012.

    Jedva čekam sutra Everton - Chelsea :) COYB

  • StretfordEnd 29.12.2012.

    Gibsona van i Allena unutra i to bi bilo to po meni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare