To je to što me zanima!

Jelavić: Sammir? Nije nam potreban u reprezentaciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ako ga Bilić pozove, Sammiru će se zatvoriti vrata brazilske reprezentacije. Nama je bolje da se okrenemo "svojima", rekao je Nikica Jelavić...
Vidi originalni članak

Nakon što se završila "sapunica" s transferom iz Rapida u Rangers, hrvatski napadač Nikica Jelavić konačno se mogao posvetiti onome što mu najbolje ide. Došavši u klub, svi su ga sjajno prihvatili, a on im se odužio na najbolji mogući način. Zabio je u debiju, u drugoj je utakmici bio dvostruki asistent, a zatresao je mrežu dvaputi i u Liga kupu. Posebno je lijep bio drugi gol koji je zabio škaricama.
- Bio sam uvjeren da će lopta ići u okvir, ali golman ju je mogao skinuti. No imao sam neki osjećaj da ću zabiti - počeo je Jelavić, prenose Sportske Novosti.
- U dobroj sam formi, nikad nisam imao problema s prilagodbom. Promijenio sam dosta sredina. Ovdje mi je mnogo pomogao suigrač Saša Papac. Hvala mu - kaže napadač.
Uskoro će "akcija Izrael". Bilić boysi gostuju kod neugodnog protivnika. U  hrvatskim medijima glavna tema je pozivanje Sammira u reprezentaciju.
- Objektivno, mislim da nam on nije potreban. Na tim pozicijama već imamo odlične igrače. Modrića, Kranjačara, Rakitića...
No Kranjčar igra na "kapaljku", Modrić još liječi ozljedu, a Rakitić sve više igra zadnjeg veznog.
- Ma tu su i Badelj i Perišić. Trebamo se okrenuti "svojima". Uostalom, ako ga Bilić pozove, Sammiru će se zatvoriti vrata brazilske reprezentacije - završio je Nikica jelavić.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • dado40 23.09.2010.

    Da,slijedeća akcija domaćih igrača-Eduardo raus!!! Jedan može,ali drugi...

  • Horned Reaper 23.09.2010.

    Jelavić nebi trebao davati takve izjave nije on izbornik da procnjenjuje ko treba a ko ne treba. Ja sam za ako sammir želi igrati za hrvatsku i ako ga bilić pozove nek igra. Nemoje tjerati inat zbog mamića bilo je i prije takvih situacija kada je mamić gurao svoje pa se nije digla tolika medijska prašina..u biti sve novinari skuhaju i zaje...

  • waka-waka 23.09.2010.

    kakvo đubre...

Komentiraj...
Vidi sve komentare