To je to što me zanima!

Jelena Dokić otkrila: Tata me natjerao da igram za Srbiju...

Voljela sam igrati za Australiju, osjećala sam se kao Australka, a on mi je to oduzeo. Imala sam samo 17 godina, natjerao me da igram za Srbiju i da to objavim javno, rekla je Jelena Dokić
Vidi originalni članak

To uopće nije bila moja odluka, volim Australiju i zahvalna sam zemlji koja mi je dala sve što mi je bilo potrebno kad sam s 11 godina došla kao izbjeglica, rekla je Jelena Dokić (34), srpska tenisačica koja se rodila u Osijeku.

- Voljela sam igrati za Australiju, osjećala sam se kao Australka, a otac mi je to oduzeo. Imala sam samo 17 godina, natjerao me da igram za Srbiju i da to objavim javno čemu sam se protivila - rekla je Jelena, koja je jedne noći, nakon što je prethodno svu zaradu prepisala ocu, napustila kuću s koferom i torbom s reketima. 

Mlatio me remenom i vikao da sam ku*va

Jelena je nedavno objavila autobiografiju 'Nesalomljiva' u kojoj je otkrila kroz što je sve prolazila s manijakalnim ocem nasilnikom koji ju je mlatio remenom i nazivao je ku*vom, a ponekad bi je tukao bez ikakvog razloga.

- Otac me je tukao remenom kada bi loše odradila trening. Nazivao me k*rvom i često me znao udariti bez razloga. To je ružno sjećanje koje će me uvijek pratiti. Pala sam u nesvijest i strašno me tukao - napisala je Jelena.

DRAMA SRPSKE TENISAČICE 'Otac me mlatio remenom do besvijesti i nazivao - k*rvom'

Bila je velika nada svjetskog tenisa, ali nikad nije ostvarila potencijal zbog oca s kojim se pokušala pomiriti i zbog kojeg se u najtežim trenucima htjela čak i ubiti.

- Roditelje ne možete birati, poželim li nekad da sam imala normalnog oca? Apsolutno, ali sad sam sretna, pokušala sam se pomiriti s njim nekoliko puta, kad sam odlazila ostavila sam sav novac, a u boli sam živjela 30 godina. Samo sam trebala ostaviti ljude koji u svom srcu nisu imali najbolji interes za mene - rekla je Jelena.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • nokia0102 30.11.2017.

    Igrala je za SCG ne za Srbiju, velika razlika!

  • Ivicara 29.11.2017.

    To su obiteljski problemi i tako bi se trebali i rijesavati a ne na raznim novinam.

  • Marialoren 29.11.2017.

    iz kojeg je korijena otac,,hrast ,grab,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare