To je to što me zanima!

Jeličić bocnuo Ronalda: Pa to ni njegova Georgina ne bi svirala

Portugalska zvijezda u ranoj je fazi sudara s Messijevom Barcelonom iznudila penal nakon duela s Ronaldom Araujom. Stručni komentator kaže: Stieler je to dosudio njemački, po kratkom postupku
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo ide u prodor, pada u duelu s Ronaldom Araújom, a njemački sudac Tobias Stieler bez previše razmišljanja dosudio je penal u 12. minuti ogleda Barcelone i Juventusa (0-3) na Camp Nouu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sam je Portugalac bio i izvođač, kasnije je s bijele točke dodao još jedan za 134. gol u Ligi prvaka. Rekord, dakako, koji drži ispred Lionela Messija sa 118 golova.

"Lagani" penal za Juve u uvodu utakmice u svom je stilu komentirao Joško Jeličić (49), bivši hrvatski nogometni reprezentativac, danas stručni komentator i voditelj na PlanetSportu.

- Ovo ni Georgina Ronaldova ne bi svirala. Stieler je to po kratkom postupku dosudio, Nijemac, logično. Ronaldo nije propustio ovaj poklončić. Zabio je Barceloni na Camp Nouu i proradio je adrenalin - rekao je Jeličić, a Stipe Pletikosa (41) dodao:

- On se raduje i kad zabije Ferencvarosu, a kamoli Barceloni. Zabio je još jedan važan gol u važnoj utakmici.

Juventus je promarširao Katalonijom i pobjedom osigurao prvo mjesto u skupini G u Ligi prvaka pa će biti nositelj u ždrijebu osmine finala 14. prosinca od 12 sati u Nyonu.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • ForzaFiumeFOF 10.12.2020.

    Odlična mi je ta emisija na Planet sportu gdje Jeličić postavlja pitanja kao voditelj i onda sam odgovara na njih, više on priča i komentira nego gosti u studiju a to nije uloga voditelja, baš bezveze...a ovo za Ronalda, evo baš sam se jutros čuo s njim i govori mi da je čitao 24 sata sport i da je jako ljut na uvrede Jeličića te da će mu uzvratiti prvom prilikom, poklopio mi je jer je bio strasno frustriran kako ga je ocrnio jedan velebni stručnjak. Pokušao sam ga opet nazvati da ga utješim malo ali nije mi se više javio, poslao je sliku kako leži u bazenu i plače.

  • krča1 09.12.2020.

    Jela može još 16 života igrati nogomet nikada ne bi bio kao CR7!!!

  • 09.12.2020.

    Jela bocnuo Ronalda, ovaj se odmah ispričao Jelinima i objesio kopačke o klin!

Komentiraj...
Vidi sve komentare