To je to što me zanima!

Jeličić o Čačićevoj taktici: Tu nešto ne štima, nije bilo dobro

Postavlja se pitanje kako to da je izbornik sa slabijom momčadi preuzeo rizik. Tu nešto ne štima jer Hrvatska je bolja momčad, kaže stručni komentator HRT-a Joško Jeličić
Vidi originalni članak

Hrvatska je završila put na Euru nakon šokantne završnice u Lensu. Portugalci su zabili u 117. minuti utakmice i poslali Vatrene kući. Hrvatska je do te utakmice bila pojam modernog nogometa na prvenstvu, no negdje je zapelo.

- U posljednjih deset minuta ritam je znatno pao. Portugal je imao previše prostora. Postavlja se pitanje kako to da je izbornik sa slabijom momčadi preuzeo rizik. Tu nešto ne štima jer Hrvatska je bolja momčad. Opet reakcija s klupe nije bila dobra - rekao je stručni komentator HRT-a Joško Jeličić i dodao:

- Strinićev govor tijela jasno je pokazivao da je potrošen. Trebalo se razmišljati o uvođenju Vrsaljka. Pjaca je svojim ulaskom donio prodornost, što se i očekivalo. Ali igrao je samo 10 minuta. Mandžukić je imao snage za 60 minuta. No da budemo iskreni, da su Vida i Perišić ono zabili, sad ne bismo o ovome pričali - rekao je Jeličić.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • 26.06.2016.

    eto jelicicu ti ces govorit niti si zna igrat niti znas komentirat jednostavno nemas pojma o nogometu

  • Glasaj za HSP1861 26.06.2016.

    Umjesto 4 5 1 treba igrat 4 4 2 i to ej to

  • Grgaaaaaa2016 26.06.2016.

    sto nisi trener Jelicicu kad si tako pametan?? stalno nesto s...š,a nikad da preuzmeš neku ekipu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare