To je to što me zanima!

Jemjeljanenka nakon lakšeg sparinga čeka prvak King Mo?

Sve je moguće. Fjodor je prava legenda i kad bi mi Rizin ponudio meč protiv njega, prihvatio bih. No nije na meni da ga prozivam, rekao je Rizinov prvak King Mo...
Vidi originalni članak

Muhammed Lawal poznatiji pod nadimkom King Mo, pobjednik je Rizinovog Grand Prixa. Bivši prvak Strikeforcea i Bellatora imao je tri pobjede u dva dana. U finalu je nokautirao Jirija Prochazku i osvojio pojas u Rizinu do 100 kg.

Na istom eventu, nakon više od tri godine pauze, nastupio je Fjodor Jemjeljanenko . Ruski je borac bez većih problema, u meču koji je nalikovao na lakši sparing, riješio Indijca Jaideepa Singha prekidom u prvoj rundi.

Jemjeljanenko je najavio novu borbu već na proljeće.

Jedan od mogućih protivnika i pravi izazov mogao bi mu biti upravo King Mo.

- Sve je moguće. Fjodor je prava legenda i kad bi mi Rizin ponudio borbu protiv njega, prihvatio bih. No nije na meni da prozivam Fjodora. On je legenda i zaslužuje poštovanje. Ja bih prihvatio ponudu zbog ljudi u Japanu - rekao je King Mo.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • obama terorist 02.01.2016.

    fjodor se sa ovim nece ni zagrijati...pa kada ga zavitlja na pod jadan on..a 100puta je brzi u stendup borbi!

  • majmaj 02.01.2016.

    kako mu je gurnuo glavicu kao na pladnju, mogao je birat oce ga direktom, kroseom ili aperkautom grunut...ovakve ce rus razbit kao od sale, taj mo ce isto leci kao pokosen

  • prajdali 02.01.2016.

    Fjodor je legenda i nema potrebe da mu serviraju tipove koje objektivno može pobijediti za 2-3 minuta.Hoćemo pravu ,ravnopravnu borbu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare