To je to što me zanima!

Jen, dva, tri, Srbi su izgubili: Mihajlović napao svoje igrače

BLAMAŽA NA MARAKANI Iako su većim dijelom utakmice bili bolji, pogodili i dvije stative, Srbi su izgubili 3-0 od Belgije. Izbornik je za to okrivio Ivanovića i Kolarova...
Vidi originalni članak

U prvom poluvremenu, najboljem otkad smo zajedno, imali smo pet, šest stopostotnih šansi, a nismo dali gol. Velike momčadi to kazne, kao što je učinili Belgija, rekao je Siniša Mihajlović.

Zaista, već u drugoj minuti Tošić je ljevicom zatresao stativu. Pola sata kasnije Biševac je tukao glavom, opet se ispriječio okvir gola. Već u idućem napadu na drugoj strani De Bruyne je pronašao Bentekea, za 0-1, a u nastavku je osobno udvostručio prednost Belgije. U sudačkoj nadoknadi treći gol za “crvene vragove” zabio je Mirallas, iako iz očitog zaleđa.

- Rezultat ne pokazuje odnos snaga na terenu - požalio se izbornik Srbije i optužio Branislava Ivanovića i Aleksandra Kolarova za poraz od Belgije.

- Oni su trebali stati na loptu, a najviše su napadali. Tada smo izgubili ravnotežu, a samim time i utakmicu. Belgijci me nisu iznenadili. Prvi su favoriti skupine i to su pokazali - dodao je srpski izbornik.

Navijači Zvezde napali Kolarova

Nakon utakmice došlo je i do nemilih scena. Navijači Crvene zvezde verbalno su napali Kolarova kojeg su označili kao jednog od glavnih krivaca za poraz Srbije. Igrač Manchester Cityja nije ostao dužan navijačima, a spasio ga je kolega iz reprezentacije, Branislav Ivanović, koji ga je odvukao u autobus.

Kvalifikacije za SP 2014. godine, Skupina A:

Makedonija - Hrvatska 1-2 (Ibraimi 16 / Ćorluka 33, Rakitić 60)

Srbija - Belgija 0-3 (Benteke 34, De Bruyne 68)

Idi na 24sata

Komentari 167

  • mata1 14.10.2012.

    nemojte zezat.srbi su bili bolji..ali izmedju poluvremena na pauzi mislim..

  • IvoTrutanic 14.10.2012.

    Cuj ovo "ipak su prvi favoriti skupine".A HRVATSKA!? Ali ipak su ni Srbi

  • prst u oko 14.10.2012.

    pogledajte koliko ima gladnih i u makedoniji i u srbiji i u hrvatskoj, a vi mlatite o nogometu kao nečemu što će nam riješiti sve probleme

Komentiraj...
Vidi sve komentare