To je to što me zanima!

Jerko Leko: Nadam se da ću zaigrati već ovog vikenda

Hrvatski nogometaš u redovima Monaca, Jerko Leko, zadobio je ozljedu lica u prijateljskoj utakmici protiv Juventusa u Messini 6. siječnja
Vidi originalni članak

Došlo je do napuknuća kosti s desne strane lica i otad Leko nije zaigrao niti minute. Sada se ovaj bivši Dinamov nogometaš oporavio i nada se da će nastupiti već ove nedjelje, u utakmici 25. kola Le Championnata, u kojoj je Monaco domaćin Marseilleu.
- Nadam se da ću zaigrati već protiv Marseillea. To je velika utakmica i spremam se za nju - prenosi Lekinu izjavu Francefootball.com.
- Nakon ozljede tjedan dana sam se samo odmarao, a zatim sam radio individualno po programu koji su mi dali u klubu. Radio sam zaista naporno fizički. Mislim da ću nakon još tjedan dana priprema biti spreman pridružiti se momčadi. Veselim se povratku na travnjake - dodao je hrvatski defenzivni veznjak, koji je u francuskom prvenstvu zbog zadobivene ozljede propustio posljednja četiri prvenstvena kola, u kojima Monaco ima učinak od jedne pobjede, dvaju remija i jednog poraza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare