To je to što me zanima!

Jerko Leko prvi izbor za nasljednika Nike Kovača

Bilić ima trojicu kandidata za mjesto zadnjega veznog, ako se oprosti Niko Kovač, a vjerojatno hoće. Najbliži je ipak najiskusniji, Jerko Leko
Vidi originalni članak

Niko Kovač u ponedjeljak će vjerojatno objaviti kako se oprašta od reprezentacije. I tad će se razbuktati borba, koja traje već mjesecima, za njegova nasljednika na poziciji zadnjega veznog.
Jerko Leko trenutačno je u prednosti. Bilić poštuje hijerarhiju, a Leko je po godinama i stažu u reprezentaciji najiskusniji. U Austriji je dokazao da nije upitan, a najveća prednost zapravo mu je minus - polivalentan je pa ga Bilić vidi i kao zamjenu za Darija Srnu.
Vukojević se nametnuo trkačkim kapacitetima i izletima prema naprijed. No u tim naletima ponekad zna zaboraviti na obranu. Jedini je “samo” zadnji vezni.
Pokrivača krase tehnika, snaga i odlična lijeva noga. No mogao bi biti hrabriji i konkretniji. U svakom slučaju, Bilić ima odličan izbor i jake alternative.

1. LEKO I POKRIVAČ
- Obojica su igrali u Dinamu, a sad zajedno igraju u Monacu. Jerko je Nikolin uzor i cimer na pripremama.

2. LEKO I VUKOJEVIĆ - i njih veže igranje u zagrebačkom Dinamu, ali i to što su iz Maksimira preselili u kijevski Dinamo.

3. VUKOJEVIĆ I POKRIVAČ - Bili su tandem zadnjih veznih u Ivankovićevu dinamu, sad su obojica otišli. igrali su zajedno, i to dobro protiv Poljske.


Idi na 24sata

Komentari 7

  • M.A.S.H 29.06.2008.

    samo ne njega

  • nogometas05 29.06.2008.

    Najbolji je Ognjen,pa Leko pa Pokrivac-Leko je malo bolji od Pokrivaca samo zbog malo vise iskustva-ali ljudi ovo je smijesno-pa on je vjecita rezerva i nikad nista nije pokazao osim protiv Poljaka??!!A u repki je jer je ljubimac isiotaq Markovica-decku svaka cast,zna on igrati ali ne na nivou koji je potreban!

  • Horned Reaper 28.06.2008.

    ja sam ipak za vukojevića...mlad je a i velika radilica...uglavnom bolji je od leke

Komentiraj...
Vidi sve komentare