To je to što me zanima!

Jertec opet u kadru, Reja vratio i drugog otpisanog

Nakon što je šansu dao Marijanu Buljatu, Talijan je u kadar prve momčadi vratio i drugog igrača kojeg je Uprava 'šutnula' iz financijskih razloga
Vidi originalni članak

Nema šanse, imam ugovor i on ostaje važeći, odgovorio je Dario Jertec početkom ljeta na prijedlog čelnika Hajduka da potpiše novi ugovor, s bitno manjim primanjima. Otkako je odbio potpisivanje tog ugovora, ali i odlazak iz Hajduka, treninirao je odvojeno od momčadi, u društvu Marijana Buljata. Dva mjeseca kasnije, čekanje se isplatilo.
Dan, dva nakon dolaska novi trener Hajduka Edoardo Reja prvoj je momčadi priključio Buljata, a od utorka i Jerteca. Zapravo, Reja je dao Varaždincu šansu za dokazivanje. Na mini-pripremema u reprezentativnoj stanci ima šansu pokazati koliko vrijedi i dokazati da mu je mjesto u prvoj momčadi Hajduka. A tamo ionako ovih dana i godina može igrati svatko...
Povratak dvojice otpisanih, dvojice igrača kojima su u klubu nedavno jasno kazali da ih ne žele, zapravo je samo nastavak poljudskog teatra apsurda. Nuditi igračima smanjenje ugovora i prijetiti im izbacivanjem iz momčadi ukoliko ne prihvate ponudu, a zatim i ostvariti tu prijetnju, krajnje je nekorektan, čak i prilično glup potez. Vratiti ih obojicu u momčad mjesec dana kasnije, pa makar i na nekakvo 'dokazivanje' nova je razina gluposti. Ali, ako ništa drugo, nije ni prva ni posljednja u Hajduku u zadnje vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mirni1 26.08.2009.

    sve treba vratiti, sve su to stari majstori........... i rosso.......i živković....... hahaha

  • zed_zed 26.08.2009.

    pa u varaždinu su bili sasvim pristojni. pa nisu valjda zaboravili igrati... a i kad ih već plaćaju neka trče i zarade svaku euro (trebati će puuuno trčati - jer im je ugovor popriličan)

  • user_34983 25.08.2009.

    bravo reja

Komentiraj...
Vidi sve komentare