To je to što me zanima!

Jezive scene u Posušju: Izgubio svijest, ustao pa se opet srušio

Nakon što je Begić prilikom izvođenja škarica nezgodno udario glavom u travnjak, ustao je, ali nakon nekoliko metara ponovno se srušio. Liječničke ekipe obje momčadi utrčale su na teren
Vidi originalni članak

Utakmicu Željezničara i Posušja na Mokrom docu u osmom kolu Premier lige BiH obilježile su nemile scene nakon što je Luka Begić dva puta izgubio svijest u samo nekoliko minuta. 

Veznjak Posušja je prilikom izvođenja škarica promašio loptu nakon čega je glavom udario o travnjak te ostao nepomično ležati. 

Sudac je odmah reagirao i prekinuo utakmicu, a na travnjak je odmah utrčala liječnička ekipa kako bi pomogla unesrećenom Begiću. Pomagali su mu medicinari Posušja, ali i Željezničara, a Begić je nakratko uspio ustati i doći k sebi. 

Nakon samo nekoliko prehodanih metara, Begić se ponovno srušio nakon čega su ga hitno prevezli u bolnicu. Pretpostavlja se da je riječ o blažem potresu mozga. 

Utakmica je završila pobjedom Željezničara 2-1. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • KRADEM ZA BOGATE 😇😇 01.09.2022.

    A sve je bilo kao dobrovoljno i neobavezno...

  • 01.09.2022.

    Sigurno i efikasno

  • universe 01.09.2022.

    Antivakseri tvrde da je prilikom pada glavom udario u tlo koje su Gatesovi plaćenici prije utakmice ispunili špricama sa cjepivom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare