To je to što me zanima!

Joe Cole: Capello će nas dovesti na pravo mjesto

Capello će nas učiniti jakima. Jako je dosljedan svojim shvaćanjima i nama je drago slijediti čovjeka koji je autoritet, rekao je Cole
Vidi originalni članak

U premijernoj utakmici Fabija Capella na mjestu engleskog izbornika možda je i najviše pokazao neupitno kvalitetni igrač Chelseaja Joe Cole...
- U međusobnom razgovoru s ostalim reprezentativcima stalno smo imali dojam kako će postojati sigurni problem s gospodinom Capellom, a to je razgovor. Međutim, sir Fabio govori engleski sjajno. Nema nikakve prepreke i to je već bio veliki plus u našem zajedničkom radu - rekao je Joe Cole.
Inače, engleski su mediji prilično oprezno komentirali prvu utakmicu Capella i pobjedu protiv Švicarske 2-1. A Cole je prilično zadovoljan.
- Capello će nas učiniti jakima. Jako je dosljedan svojim shvaćanjima, koliko sam mogao primijetiti, ali nama je drago slijediti čovjeka koji je autoritet. Baš smo se sjajno družili, radili i učili jedni od drugih u zadnja tri dana. Istina je, pukli smo u zadnjih deset minuta utakmice i Švicarci su to mogli kazniti - kaže Cole i zaključuje:
- Tek smo počeli put. Capello je pravi vođa i dovest će nas na pravo mjesto. Vjerujem u to!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare