To je to što me zanima!

Joe Sakic prišao mi je uoči debija i rekao: "Mali, sretno"

POVIJESNI USPJEH O NHL-u sam počeo razmišljati tek kad sam prvi put čuo da me prate skauti, rekao je Borna Rendulić nakon povijesnog debija za Colorado...
Vidi originalni članak

Nisam imao tremu u svojoj prvoj utakmici u NHL-u za Colorado. Znao sam da mogu igrati u i najboljoj hokejskoj ligi na svijetu, istaknuo je Borna Rendulić (22).

Malo je nedostajalo da bude i zvijezda večeri, pogodio je stativu. Ostavio je vrlo dobar dojam za malo više od sedam minuta na ledu.

- Nakratko sam prije utakmice vidio trenera Patricka Roya. Pomoćni trener mi je objasnio neke sustave, i to je u biti to - kaže Rendulić.

Prije izlaska na led na stranu ga je pozvao Joe Sakic, bivša zvijezda NHL-a i današnji potpredsjednik hokejskih operacija Avsa.

- Rekao mi je: "Dobro došao u spektakl i uživaj". Tako je i bilo, zaista sam uživao. Tijekom utakmice osjećao sam se umorno, ali i odlično u isto vrijeme - kaže Rendulić.

Nije se uplašio igranja s "velikim dečkima", koje je do nekidan gledao samo na TV-u.

- Prošao sam cijele pripreme, odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica, pa sam znao što me očekuje - kaže Borna i dodaje da je nastupom u NHL-u ispunio svoj san.

- Nevjerojatno! A kad sam došao u Finsku s 15 godina, gotovo sam se vratio kući. O NHL-u sam počeo razmišljati kad sam čuo da me skauti prate - rekao je Rendulić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hejj 12.12.2014.

    Svaka cast, sritno.

  • mirnimrav 12.12.2014.

    isti sestra

  • Mad Bjanko 12.12.2014.

    Proljetos, prije nego je potpisao ugovor preko bare, dok je bio sa Markom Šakićem na Đebolandu i gledao inline, pitao sam ga kada će ovako sjediti uz "pravog" Šakića . . . Nije mu dugo trebalo... Svaka čast i sretno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare