To je to što me zanima!

Joe u suzama: Najteži poraz; Bjelica: Beqiraj je bio naš spas

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Možda će vam zvučati glupo, ali spasili smo se nakon što je ušao Bećo. Zabio nam je, ali do njegova ulaska nismo postojali, rekao je trener Austrije Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

U 70. minuti sve je izgledalo kao u bajci... Fatos Beqiraj zabio je golčinu glavom za 3-1, rezultat koji je vodio Dinamo u Ligu prvaka.

No jedna greška u obrani sve je upropastila... Unatoč odličnoj igri u Beču “modri” neće ove sezone imati priliku zaigrati protiv Bayerna, Barcelone, Reala i ostalih velikana. Tuga ostaje, ali barem se drastično povećavaju šanse Dinama da u Europskoj ligi konačno dočeka Božić u Europi. Ovakva igra ulijeva nadu u to.     

Na jučerašnji dan, prije točno 16 godina, Dinamo je u posljednjoj sekundi primio gol od Newcastlea i ispao. Bio je to najteži poraz u klupskoj povijesti. Do Beča...

- Ovo mi je, nakon Turske, najteži poraz u karijeri - u suzama je rekao Šimunić.

Vodio je Dinamo 3-1, a do kraja je ostalo osam minuta. Kako kažu dinamovci, najdužih u životu. No potom je Kienast zabio za 3-2 i odveo Austriju u Ligu prvaka.

Umjesto 8,5 milijuna eura, koliko donosi ulazak u Ligu prvaka, Dinamo ce se morati zadovoljiti s 1,3 milijuna i igranjem Europske lige. Zdravko Mamić bio je vidno utučen.

- Ovo je veliki ekonomski udarac. Mi smo Ligu prvaka izgubili u Zagrebu. Kad zabijete tri gola, a ne izborite Ligu prvaka, onda je to za plakati. U Zagrebu smo kompromitirali sve što se moglo kompromitirati - rekao je Mamić.

Osam minuta dijelilo je Dinamo od velikog preokreta. Osam minuta do čuda u Austriji.

- Ha, tko je kriv? Svi pomalo. Malo momčad, malo Kruno Jurčić, malo mi sa strane - teško je nalazio riječi Zoran Mamić.

Odlično je vodio momčad, bio je to najbolji Dinamo ove sezone.

- Možda će vam zvučati glupo, ali spasili smo se nakon što je ušao Bećo. Zabio nam je, ali do njegova ulaska nismo postojali. Tek nakon njegova ulaska uspostavili smo kontrolu - rekao je Bjelica.

Umjesto pjesme, koja je već bila pripremljena, u Dinamovu autobusu za Zagreb bila je tišina. Muk kao u horor filmovima.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • DomagojPrskalo 29.08.2013.

    izgleda da svi vide greske koje je zoran napravio kod 3:1 samo ih on nije vidio na terenu..smijesnoo to je nas hrvatski mentalitet..

  • mata iz inata 29.08.2013.

    Da je Cico vodio Dinamo bilo bi 5 komada, sigurno se ne bi povukao nakon 3:1 već bi nastavio napadati. Da je to napravljeno bilo bi još golova jer se Austrija predala, samo ih je trebalo dotući a ne se povući...

  • 28.08.2013.

    Nego disu sad svi oni koji pljuju po meni kad kažem da Barcelona i takvi ne trebaju trenera da bi igrali ko zmajevi te da se Guardiola tamo proslavio???!!!!! Pa Dinamo je bez trenera bolji nego s trenerom....mislim da nikoga ne trebaju ni dovoditi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare