To je to što me zanima!

John McEnroe ima favorita: Za mene je najveći Roger Federer

Po mom mišljenju, Roger Federer je najveći igrač u povijesti, zbog svog talenta i konstantosti. Nadal je drugi - u najboljim trenucima karijere igrali su Federer i Nadal, a Rafa je bio bolji u međusobnim ogledima
Vidi originalni članak

Legendarni američki tenisač John McEnroe istaknuo je tko su njegovi teniski favoriti, odnosno tko će najveći tenisač svih vremena po njegovom mišljenju.

- Po mom mišljenju, Roger Federer je najveći igrač u povijesti, zbog svog talenta i konstantosti. Nadal je drugi - u najboljim trenucima karijere igrali su Švicarac i Španjolac, a Rafa je bio bolji u međusobnim susretima. Mislim da je ukupno Federer konstantniji, a Nadal podložniji ozljedama - rekao je John pa nastavio:

- Treći je Pete Sampras, zatim Rod Laver, a top 5 zaokružio bih Novakom Đokovićem zahvaljujući impresivnim igrama u posljednjih nekoliko godina - završava McEnroe.

Legenda svjetskog tenisa neopisivo poštuje Švicarca, to je poznato već dugo vremena.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • obama terorist 20.12.2016.

    Po meni je u pravu,iako da Nadala nisu mucile ozljede mozda bi bio nedodirljiv za sve...jedini tenisac koji je imao pozitivan omjer sa svima kojima je ograo(sada nema jer u zadnje 2 god je gubio od smjesnih igraca koji mu nekada nisu 3gema mogli uzet!jer je svake god 3mjeseca bio ozljedjen a osvojio je 14GS i preko 30mast 1000,,,zadnji put kada je god zavrsio na prvom mjestu sezonu je poceo u 4mjesecu!!Rafa je jedan od najvecih,,covjek sa ne ponovljivim FOoorHendom!!

  • Nadreal 17.12.2016.

    Nerealno do Boga

  • ivan126 16.12.2016.

    Pa dobro Johne...svi znaju ko je Maestro :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare