To je to što me zanima!

John Terry odbio pružiti ruku predsjedniku FA-a Bernsteinu

U petak je u Londonu održana svečanost na kojoj je izložen pehar pobjednika Lige prvaka koju je prošle sezone osvojio Chelsea. A John Terry je bio glavna vijest...
Vidi originalni članak

Ove će godine netko drugi držati taj pehar visoko u zraku, pitanje je tek hoće li to biti nogometaši Reala, Barcelone, dortmundske Borussije ili Bayerna, kojeg su nogometaši Chelseaja pobijedili u prošlosezonskom finalu u Münchenu.

No, na svečanosti u petak je dosta pozornosti izazvala reakcija Johna Terryja, igrača Chelseaja, koji je odbio rukovanje s Davidom Bernsteinom, inače predsjednikom Engleske nogometne asocijacije (FA). 

Bila je to očigledna Terryjeva reakcija na kaznu koju je dobio od strane FA-a u "rasističkom slučaju", kada je navodno vrijeđao nogometaša Queens Park Rangersa Antona Ferdinanda.

Tom je prilikom Terry kažnjen s četiri utakmice i 250.000 eura.

- Tu bi temu trebali ubuduće preskakati. Teško mi je o tome pričati - rekao je Terry novinarima, dok je Bernstein kratko dodao:

- Stvarno imamo važnijih tema od ovog rukovanja.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • CpC-99 20.04.2013.

    Ma kraljina, sex mašina :D

  • fzd 20.04.2013.

    nek predsjednik bude sretan da je ostalo samo na odbijanju ruke hahaha

  • DemyKnežević 19.04.2013.

    AHHAHAHAHA Šuti majketi tvoje,Terry primjero HAHAHAH : bio s zenom suigraca prvi primjer da ti nebude primjer u zivotu !!! a ti sto si ljuboomoran što nemate igrača ko suareza lijeci komplekse negdje drugo PS. Vidjeces ga u nedjelju najbolje ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare