To je to što me zanima!

Joke Vranković otpisao za Pescaru Vrkića i Vrbanca

Za Mediteranske igre u Pescari izbornik i njegovi pomoćnici Poljak i Erjavec odabrali su 12 igrača, od kojih su tek trojica iz inozemnih klubova
Vidi originalni članak

Od 14 igrača na pripremama, otpala su dvojica. Krilo Splita Zoran Vrkić i bek Cibone Goran Vrbanc neće na Mediteranske igre u Pescaru, izbornik Joke Vranković odlučio je poslati ih kući. Tako će na MI razigravači Rok Stipčević, Jakov Vladović i Marko Car, bekovi Damir Rančić, Kruno Simon i Petar Babić, krila Damjan Rudež i Lukša Andrić te centri Ante Tomić, Drago Pašalić, Luka Žorić i Jure Lalić. Ovi će igrači u skupini igrati protiv Grčke, Crne Gore i Maroka, a u četvrtfinalu će biti i ako nikoga ne pobijede. Svi idu u četvrtfinale i otamo kreću u borbu za medalje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20bucks 26.06.2009.

    Tko gura tog Vrankovića u njegovoj nazovimo trenerskoj avanturi? Pa taj nema veze s vezom a ne da još vodi reprezentaciju, pa bila ona i B selekcija! Za B repku treba stavit nekoga od eminetnijih imena poput Zule, Jusupa i takvih trenera a ne nekog Vrankovića koji bi htio bit trener! ...ok u bosnu može, jer tamo znamo na kojem je nivou košarka i mentalitet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare