To je to što me zanima!

Jokić je sa sirenom rasplakao slovensku senzaciju Dončića!

Dončić je sa ozlijeđenom šakom 5.8 sekundi prije kraja kolosalnom solo-akcijom i zakucavanjem donio poen prednosti Dallasu, ali Jokić je sa sirenom zabio sjajan koš i 'rasplakao' slovensku košarkašku senzaciju
Vidi originalni članak

U Indianapolisu je Wesley Matthews skokom i poentiranjem slomio srca Oklahominih 'Gromovnika', a u Coloradu Nikola Jokić je skoro natjerao suze na oči slovenske košarkaške senzacije Luke Dončića i njegovih Mavericksa.

Igrala se zadnja minuta, zadnjih deset sekundi zapravo, kada je Dončić kolosalnom solo-akcijom 'u prašini' ostavio Plumleeja i Millsapa pa točno 5 sekundi i 8 stotinki prije kraja utakmice zakucao Dallasovih 99:98. Fe-no-me-na-lan potez košarkaškog genijalca i to sa ozlijeđenom šakom!

No u košarci 5.8 sekundi može biti dovoljno ne za jedan, nego dva preokreta, a definitivno je bilo dovoljno jednom od najboljih centara lige iz jedne od najboljih momčadi lige, Nikoli Jokiću iz Denver Nuggetsa, da preko Dwighta Powella zabije koš i cijeli Colorado pretvori u rijeku sreće:

Video pogledajte OVDJE

Izvanredno uzbudljiva završnica, triler koji se ne zaboravlja, košarka u svoj svojoj ljepoti i 'okrutnosti'! Denver će u play-off sa drugog mjesta Zapada. Dončiću i Dallasu ostaje skupljanje iskustva i gledanje prema naprijed.

Mavericksi su današnja atrakcija, a definitivno - momčad budućnosti. Premda su jučer izgledali kao da... Jedva zadržavaju suze:

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • HAKER RS 04.04.2019.

    Srbi su to. Nego. Šteta što Dončić igra za Sloveniju,a Nikola se ne stavlja reprezentaciji na raspolaganje. Možda čeka Olimpijadu.:)

  • MH08 15.03.2019.

    Koje ruganje sa Mavericksima i Doncicem...pa Mavsi su u pocetku sezone bili predvidjeni da ce biti kanta za napucavanje i da ce na njima druge momcadi dizati statistiku...a pomrsili su planove mnogo jacim ekipama...a Doncica u Americi zovu Luka Magic...sad je vec bolji od Jokica pi meni

Komentiraj...
Vidi sve komentare