To je to što me zanima!

Jordan: Bih li dobio LeBrona jedan na jedan? Pa naravno...

U svoje najbolje vrijeme, bez pogovora. Pobijedio bih ga jedan na jedan. I on bi na to pitanje odgovorio isto, rekao je Michael Jordan koji je imao odgovor i za Shaqa
Vidi originalni članak

Košarkaški svijet upoznao je Michaela Jordana 1984. godine. U svojoj prvoj sezoni Gospodin Zrak bio je toliko dobar da su se veterani predvođeni Isiahom Thomasom dogovorili da mu neće dodavati loptu na All-Staru.

Jordan je u debitantskoj sezoni imao 28.2 koša po utakmici. Iste godine rodio se LeBron James . Nakon što je James nedavno pretekao Jordana na listi odigranih minuta u play-offu NBA lige, Jordana su pitali bi li dobio LeBrona 1 na 1.

- Naravno da bih. U svoje najbolje vrijeme, bez pogovora. I on bi na to pitanje odgovorio isto - rekao je Michael Jordan.

Shaquille O'Neal je izjavio da bi petorica najboljih košarkaša Los Angeles Lakersa "obrisala pod" s najvećim zvijezdama Chicago Bullsa. Michael je imao spreman odgovor i na to.

- Mislim da bismo ih razbili.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Puta Madre 13.08.2015.

    Pogledajte samo video od jordana onaj tko prati nba zna tko je pravi i jedini kralj nba svih vremena.

  • HERCULES_2 13.08.2015.

    Najbolji svog sporta ikad,ma da vidim i ovaj james ima jebene poteze...Obojica kad skoce,jednostavno lete...Čini mi se da je danas košarka ipak brža.

  • anders and 13.08.2015.

    najbolji je rato tvrdic,

Komentiraj...
Vidi sve komentare