To je to što me zanima!

Jorge Messi: Mog sina Lea maltretiraju u Argentini...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
On u Europi, gdje ga se tretira na drugačiji način, uživa. A ovo u Argentini je pravo maltretiranje, rekao je otac Lea Messija, najboljeg igrača svijeta
Vidi originalni članak

Jorge Messi, otac najboljeg nogometaša današnjice Lionela, nezadovoljan je tretmanom sina u argentinskim medijima. Isti ga, tvrde, konstantno omalovažavaju. Upravo u tome Messi senior vidi možda i slabije igre svojega sina za reprezentaciju u odnosu na one koje "isporučuje" u dresu Barcelone.
- On u Europi, gdje ga se tretira na drugačiji način, uživa. Sve što u Argentini radimo jest maltretiranje. Dođe mi da ugasim sve postojeće medije. Jednostavno to ne shvaćam - rekao je Jorge.
- Kao da Lionel ne postoji, takav tretman ima. Kao da su je šest prošlosezonskih titula tek tako uručeno - pojadao se Jorge čiji je sin u prošloj sezoni osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Kup kralja, španjolski i europski Superkup, a pretkraj proše godine i Svjetsko prvenstvo klubova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • danka000 25.03.2010.

    ovi argentinci su isti kao mi.sto je netko bolji u nekom sportu to vise seremo protiv njega.

  • josko11 25.03.2010.

    deda.. svaka ti čast na komentaru, bravo

  • deda52 25.03.2010.

    Ko ih hebe,mali je zakon,u svakoj utakmici uživa i igra. Kriv je Maradona,bio je igračina,ali kao trener je nula. Reprezentacija Argentine je u rangu Brazila,Španjolske i Engleske,a to što imaju kretena za trenera i jedva se plasirali na Svjetsko je stvar njihovog saveza.maradona da ima 11 messija,ronalda, roneya ne bi posložio momčad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare