To je to što me zanima!

Još dva Hrvata u finalu LP-a: Na otvaranju će svirati 2Cellos

Oni će u svojoj izvedbi odsvirati himnu Lige prvaka dok igrači Real Madrida i Liverpoola budu izlazili na teren. Hrvatska će tako u tom trenu imati petoricu svojih ljudi u velikom finalu
Vidi originalni članak

Osim Luke Modrića, Matea Kovačića i Dejana Lovrena, Hrvatska će imati još dva predstavnika u kijevskom finalu Lige prvaka 26. svibnja. Naime, na otvaranju ceremonije svirat će planetarno popularni duo 2Cellos.

Luka Šulić i Stjepan Hauser dobili su tu čast da otvore finale najelitnijeg nogometnog klupskog natjecanja. Oni će u svojoj izvedbi odsvirati himnu Lige prvaka dok igrači Real Madrida i Liverpoola budu izlazili na teren.

Prije nastupa hrvatskog dua na kijevski stadion će izaći Dua Lipa, engleska pjevačka senzacija i najmlađa glazbenica koja ima milijardu pregleda na YouTubeu.

Dua Lipa će otpjevati svoj hit 'New Rules', a onda će joj se na pozornici pridružiti i svjetski poznati Sean Paul. Njih dvoje će otpjevati zajedničku hit pjesmu 'No Lie'.
 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • helidon 12.05.2018.

    I bubnjar i klavijaturist isto Hrvati

  • DraženMuhvić 12.05.2018.

    Lijepo. Jedino ne kužim ove radikalne klerodesničare. Ova dvojica su za njih inače pederi, ali sada su ipak Hrvati kojima se ponose?!

  • Baketin 12.05.2018.

    Uzalud vam trud svirači....

Komentiraj...
Vidi sve komentare