To je to što me zanima!

Još idem u školu, navijam za 'bile' i branio sam čuda Dinamu

Dva mjeseca nije odradio pravi golmanski trening, no to ga nije spriječilo da fantastično odradi utakmicu protiv Dinama, koji mu u 120 minuta nije zabio gol. Kristian Boglić senzacija je iz Novigrada
Vidi originalni članak

Dečki u školi su mi rekli da ću obraniti penal Soudaniju, a ja nisam mogao ni sanjati da ćemo dovesti Dinamo do penala, kaže Kristian Boglić, golman Novigrada koji je briljirao protiv Dinama u osmini finala Kupa, meču u kojem je njegova momčad ispala tek nakon penala (3-2).

Kristian još ide u školu, učenik je ekonomske srednje škole u Poreču.

- Bio sam blizu da skinem Soudaniju, ali zato sam skinuo Olmu. Dirao sam tu loptu, odbio je u stativu i onda mi se odbila u glavu - prepričao je Kristijan koji je svojim obranama izluđivao dinamovce.

- Nakon utakmice su mi prišli i čestitali na sjajnoj partiji, posebno golman Zagorac. Odlično se osjećam zbog svoje partije, ali naravno da sam razočaran što nismo prošli dalje - kaže golman Novigrada.

Uzori su mu Gianlugi Buffon i Hugo Lloris, velika ljubav mu je Milan, ali postoji još jedna veća...

- Hajdukovac sam. Moj pradjed je podrijetlom s Hvara, moji korijeni su dolje i volim Hajduk. Eto, zamalo je jedan hajdukovac izbacio Dinamo iz Kupa - nasmijao se Kristijan koji je prošle sezone u Drugoj ligi sa 17 godina branio više od 20 utakmica.

- Nemamo trenera golmana, pa ja i drugi golman radimo skupa. Nažalost, nema previše vremena zbog utakmica i škole pa ne mogu otići na Poljud pogledati svoj Hajduk - završio je Kristijan kojega će sigurno 'sanjati' Dinamovi napadači.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Dragan KataGomercic 01.11.2017.

    nikad vise necu komentirat iakosam strastveni navijac dinama vec 57 godina

  • rocky29 01.11.2017.

    Evo bas sam prdnuo i na kristijana i na bile prdc trrrrrr

  • Manuutd 01.11.2017.

    Gledao sam tekmu i ti nisi ništa obranio,ne zanosi se.A imao je Novigrad dva mrtvca kakva Dinamo nije to je točno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare