To je to što me zanima!

Još jedan vaterpolist pozitivan na koronu, 'Barakude' moraju u samoizolaciju do 28. kolovoza

Testiranju su podvrgnuti i svi članovi reprezentacije, a njihovi testovi su bili negativni. Ipak, cijela hrvatska vaterpolska reprezentacija će do 28. kolovoza morati u samoizolaciju...
Vidi originalni članak

Cijela hrvatska vaterpolska reprezentacija otišla je u izolaciju nakon priprema na Korčuli, odluka je to nadležnih epidemioloških službi nakon što su tri člana reprezentacije bila pozitivna na korona virus. Prvi je bio igrač Ante Vukičević, a nakon njega pozitivne testove imali su i vaterpolist Juga Toni Popadić te jedan još jedan član stožera izbornika Ivice Tucka.

Testiranju su podvrgnuti i svi članovi reprezentacije, a njihovi testovi su bili negativni. Unatoč tome, nekoliko dana su bili u društvu zaraženih osoba pa je zbog toga svima propisana obavezna izolacija do 28. kolovoza. 

To ujedno znači da je otkazano novo okupljanje 'Barakuda' koje je bilo zakazano za 23. kolovoza, a sada su u problemu i neki igrači koji su se morali pojaviti na pripremama svojih klubova. 

Igrači koji su sudjelovali na pripremama na Korčuli: Marko Bijač (Pro Recco), Ivan Marcelić (Mladost), Toni Popadić (Jug AO), Marin Šparada (Solaris), Luka Lozina (Vouliagmeni), Lovro Paparić (Primorje EB), Andro Bušlje (bez kluba), Marko Macan (Waspo 98 Hannover), Rino Burić (Jadran), Nikola Štrkalj (Solaris), Hrvoje Benić (Jug AO), Luka Bukić (Mladost), Ante Vukičević (Marseille), Loren Fatović (Jug AO), Franko Lazić (Mladost),  Ante Visković (Jadran),  Zvonimir Butić (Jadran), Andrija Bašić (Vouliagmeni) i Lovre Miloš (Mladost).

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • guldukat 19.08.2020.

    Pozitivna je i lubenica vjerovatno 😂😂

  • Don Promillo 18.08.2020.

    Još uvijek se koriste oni testovi koji pokazuju da su na korona virus pozitivne koze, ovce, voće i povrće?

Komentiraj...
Vidi sve komentare