To je to što me zanima!

Još jedna teška ozljeda na utakmici Arsenala

Ovaj put stradao je branič Aston Ville Curtis Davies, koji je napustio igru u 40. minuti zbog ozljede Ahilove tetive. Morat će na operaciju
Vidi originalni članak

Nakon što je prošli tjedan stradao Eduardo, sljedeća Arsenalova utakmica u Premiershipu bila je kobna za još jednog nogometaša.
Ovoga puta nije se ozlijedio nitko od "topnika", već Curtis Davies, branič Aston Ville koja je u subotu gostovala na Emiratesu kod Arsenala u 28. kolu. Davies je već u 40. minuti morao napustiti igru zbog rupture Ahilove tetive. Menadžer Ville Martin O'Neill izvjestio je o težini ozljede:
- Curtis je zaradio rupturu Ahilove tetive i morat će na operaciju. Nažalost, za njega je sezona završena. Stvarno smo razočarani zbog njega, išlo mu je jako dobro u posljednje vrijeme. No, vratit će se on. Žao mi je što barem nismo pobijedili za njega u tom susretu.
Aston Villa doista je propustila priliku za sva tri boda, budući da je Arsenal izjednačio na konačnih 1-1 u posljednjim sekundama utakmice.
Inače, 22-godišnji Davies se našao i na popisu engleskog izbornika Fabija Capella. Prve su procjene da će morati pauzirati šest mjeseci. Davies je igrač West Bromwich Albiona, koji je u Aston Villi na posudbi, no, klub iz Birminghama planirao je trajno otkupiti njegov ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare