To je to što me zanima!

Jose čestitao Barci na trofeju: To je najmanje što mogu učiniti

Portugalski trener nakon remija Reala i Espanyola (1-1) kojim je Barca postala prvak, čestitao je svojim velikim rivalima koji danas igraju utakmicu s Atleticom
Vidi originalni članak

Najprije želim čestitati Barceloni, njihovim trenerima, igračima i navijačima na naslovu prvaka, riječi su kojima je Jose Mourinho (50) otvorio konferenciju za novinare nakon subotnjeg remija s Espanyolom (1-1).

Portugalac je u maniri istinskog gospodina otvorio konferenciju za medije i barem na kratko 'kupio' španjolske medije i neutralne promatrače.

- Jedino logično jest da im čestitam na naslovu, to je sasvim normalno. Najmanje što možemo učiniti jest da im odamo počast na naslovu prvaka - pričao je Jose Mourinho.

Mediji u Španjolskoj vrlo su brzo i u Joseovu čestitarskom raspoloženju pronašli teoriju zavjere. Ona navodno leži u činjenici da je Mourinho želio izbjeći pitanja o sukobu s Pepeom i Casillasom.

- Vi uvijek želite pričati o igračima, a to sada nije važno. Španjolska je dobila novog prvaka, a vi ispitujete o igračima Reala. Ja sam trener i nikome ne moram opravdavati svoje odluke. Od prvog do posljednjeg dana ja odlučujem tko igra, a tko ne. Naravno, ponekad vam mogu objasniti razloge svoje odluke, ali ponekad ne želim. Ne moram to raditi - odbrusio je Mourinho za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • deki87 13.05.2013.

    Čestitke navijačima Barselone.Njihovi igrači zasluženo su osvojili ovo prvenstvo.Igrali su konstantno dobro cijelu sezonu nisu imali kikseva kao Real i to je presudilo.Žao mi je pojedinih igrača Reala koji su igrali dobro,ali mnogi od njih nisu zaslužili ništa bolje od ovog drugog mjesta.Nadam se velikom ćišćenju ekipe poslije ovog prelaznog roka.

  • NESTVARAN_1 12.05.2013.

    navijaci barcelone,nije potrebno provocirati, prvenstvo je osvojeno,dečki fer cestitali,nema potrebe za pljuvanjem jedni po drugima.cestitke i realu,100 posto sam siguran da ce osvojiti bar kup i kolko -tolko spasit sezonu,a iduce sezone puno srece jednima i drugima.

  • Frenkyy 12.05.2013.

    Pa i red je da čestita!!!! Naročito navijačima Barcelone, pa čak i onima koji nisu navijači Barcelone već mrzitelji Reala kao"Nisam svoj"i kopitar! I njima treba čestitat!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare