To je to što me zanima!

Jose 'kemija': Za Perišića nudi milijune, Darmiana i Smallinga

Iako Inter za Ivana Perišića traži 55 milijuna eura ili novčanu ponudu i Martiala, Jose Mourinho u ponudu ipak nije uključio francusko krilo, već talijanskog beka i engleskog stopera
Vidi originalni članak

Saga oko odlaska Ivana Perišića u Manchester United se nastavlja. Hrvatski ofenzivac u subotu zbog zubobolje nije igrao u porazu Intera od Nürnberga 2-1. Nakon utakmice je trener nerazzurra Luciano Spalletti izjavio da će Perišić s momčadi u Kinu, ukoliko se stvari ne promijene.

A u međuvremenu je na adresu Intera stigla nova ponuda crvenih vragova, no sigurno ne ona koju su priželjkivali. Naime, milanski klub za Perišića traži 55 milijuna eura, a spremni su popustiti ukoliko United u dogovor uključi Anthonyja Martiala.

Međutim, United u novoj ponudi nije uključio Martiala, već su za Perišića uz novac spremni dati Mattea Darmiana Chrisa Smallinga, tvrde engleski mediji.

Inače, Darmian je već dugo želja Intera, no Mourinho je tek sad dao zeleno svjetlo za njegov odlazak.

Na potezu je Inter...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Hawke 16.07.2017.

    Navodno je dogovor postignut oko 47 milijuna eura. Prenosi Sky Italia.

  • Karlo Butić Butigol 16.07.2017.

    Ako Perisic ostane ove sezone u Interu ostat ce prosjecan igrac koji nikada u karijeri nije napravio neki veci iskorak,ovo mu je zadnji vlak da s 28 godina ode u neki jaki klub koji ima velike ambicije i da igra s zvijezdama,istina da United nije vise klub kao prije ali opet su trenutno nijansa vise za Inter,love vise trofeja,imaju odlicnog trenera,ogroman budzet i jedan su od najpopularnijih klubova na svijetu uz Real i Barcu!

  • 16.07.2017.

    Po meni Martial uopce nebi bio dobar za Serie A...

Komentiraj...
Vidi sve komentare