To je to što me zanima!

Jose Mourinho ima listu želja: Modriću, dođi u Manchester!

Španjolski Sport prenosi da je Portugalac već razgovarao s našim veznjakom te da ga zove da mu se pridruži u Manchesteru. Uz njega iz Reala bi doveo i Balea te Varanea
Vidi originalni članak

Hvala Vam na svemu i želim Vam sve najbolje u budućnosti. Uživao sam raditi s Vama, pisao je Luka Modrić prije dvije i pol godine Joseu Mourinhu kad je Portugalac odlazio iz Reala. Užitak je očito bio obostran.

- Mourinho želi u Manchester United dovesti ljude na koje se oslanjao i u Madridu. Već je razgovarao s Lukom Modrićem i Raphaelom Varaneom o tome - prenosi španjolski Sport, uz dodatak da je treća Mourinhova meta Gareth Bale.

“Posebni” je prošlog ljeta otkrio da je pozvao Modrića i u Chelsea, ali da ga je hrvatski veznjak tad odbio. Iako su jedan drugog zavoljeli za vrijeme Mourinhova mandata u Realu, zajedno su osvojili tek jedan trofej - španjolski Superkup protiv Barcelone 2012. godine.

Cijeli je slučaj još uvijek na razini špekulacije, pogotovo jer nije službeno potvrđeno da će Mourinho zaista doći na Old Trafford. No dio koji je procurio o dogovoru čelnika Uniteda i Mourinha odnosi se na transfere. Naime, ako preuzme Manchester, dojučerašnji trener Chelseaja moći će u ljetni shopping s 300 milijuna eura na računu. Sasvim dovoljno za Modrića i Varanea.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • El Tractor 12.02.2016.

    Mourinho je sastavio navodnu listu i ja nisam pročitao da "pikira" Modrića...iako i od te liste teško da ima nešto.

  • LampardBlue 12.02.2016.

    Modric je "dotrcao" u Real kao malo dijete kad ga je Perez odlucio kupiti.Sjecam se intervjua iz sp kako je modric hvalio Real i dao pedalu totenhamu.Nema nikakve sanse da Modric dode u Man utd osim ako ga se Real ne odluci rijesiti.

  • Mlunko 12.02.2016.

    ako ode iz reala onda neka ide u bayern kod carla

Komentiraj...
Vidi sve komentare