To je to što me zanima!

Jose Mourinho je izbacio Chelsea pa se ozlijedio?!

Trener Intera Jose Mourinho na konferenciji za novinare nakon pobjede nad Chelseajem 1-0 u Ligi prvaka, pojavio se s povezom na desnoj šaci
Vidi originalni članak

Malo sam pretjerao slaveći pobjedu. Udario sam šakom u vrata svlačionice, objasnio je trener Intera Jose Mourinho zašto se na konferenciji za novinare nakon pobjede nad Chelseajem 1-0 pojavio s povezom na desnoj šaci. Svejedno se nije prestajao smješkati. Portugalac je na Stamford Bridgeu već u osmini finala Lige prvaka izbacio svoju bivšu momčad.
- Uoči utakmice poslao sam Johnu Terryju poruku mobitelom. Napisao sam da će stadion napustiti tužan. Lako je moguće da ljudima iz Chelseaja ubuduće neću biti osobito poseban i drag. Možda mi ovo nikad neće zaboraviti - dodao je Portugalac.
Samo nekoliko minuta prije kraja utakmice najbolji igrač Chelseaja Didier Drogba potpuno je izgubio živce. U nemoći je udario Mottu i zaradio crveni karton. Jose Mourinho potpuno razumije bivšeg miljenika:
- Nisam sretan što su moji bivši igrači izgubili. Žao mi je vlasnika Romana Abramoviča, koji zaista jako puno ulaže u klub, a i mnogobrojnih Chelseajevih navijača koji i ove godine tužni odlaze kući.
Predsjednik Intera Massimo Moratti ne može doći k sebi od sreće. Upravo je portugalskoga nogometnog trenera istaknuo kao najzaslužnijeg za pobjedu u Londonu.
- Pobjeda mog života? Ma kakvi, ni blizu. Takva će tek doći - najavio je Mourinho.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Siljota 17.03.2010.

    Tako mi je drago, nije Mourinho bez razloga tako hvaljen, ako itko zna postavit momčad onda je to on.

Komentiraj...
Vidi sve komentare