To je to što me zanima!

Jose Mourinho je kao Bjelica: I Portugalcu sad smeta VAR...

Portugalac je bio bijesan, smatra kao je korištenje VAR-a na ovakav način pogreška. Sve više trenera u Engleskoj bjesni protiv VAR-a, a Mourinho je sad samo nastavio niz
Vidi originalni članak

Mislim da bi VAR trebalo preimenovati u VR. Da nosi ime videosuci. Pa suci na terenu više nisu suci. Oni su postali pomoćnici, glavne odluke donosi suci u VAR sobi, rekao je Jose Mourinho nakon poraza Tottenhama od Southamptona.

Portugalac je bio bijesan, smatra kao je korištenje VAR-a na ovakav način pogreška. Sve više trenera u Engleskoj bjesni protiv VAR-a, a Mourinho je sad samo nastavio niz.

Za Tottenham u prvom poluvremenu nije dosuđen penal.

- Prekršaj nad Allijem bio je penal, a VAR uopće nije provjeravao tu situaciju. Kasnije su išli provjeravati jedan start koji je bio čist. To su napravili samo kako bi opravdali što nisu provjerili situaciju koju su morali. Primjena VAR-a baš ide u pogrešnom smjeru - dodao je portugalski trener.

Slavni Jose razmišlja slično kao trener Dinama Nenad Bjelica kad je riječ o VAR-u.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • trtajun 02.01.2020.

    Bas je belica odmah pored mourinja

  • komentator__Luka 02.01.2020.

    dobar je VAR ali treba se usavršiti da se pravilno koristi, da se što brže i više toga pregleda sa što manje gubitka vremena i da se uvijek gleda a ne nekad da nekad ne kak se da sucu!

  • MilkoTadić 02.01.2020.

    Trenerima treba dati mogućnost da zatraže provjeru sporne situa kao u tenisu

Komentiraj...
Vidi sve komentare