To je to što me zanima!

Jose Mourinho: Kad pati Inter, patim i ja, ali preokrenut će oni

Uvijek stojim iza svojih bivših momčadi, igrača, predsjednika i trenera. Ne sviđa mi se ova serija rezultata Intera, kaže Jose Mourinho koji prati stanje u bivšem klubu...
Vidi originalni članak

Portugalski trener na klupi nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho izrazio je suosjećanje sa svojim bivšim klubom Interom koji prolazi teške trenutke na početku nove sezone.

Inter je u novoj sezoni talijanskog prvenstva u šest dosad odigranih utakmica osvojio tek četiri boda i zauzima tek 17. mjesto ljestvice, tik iznad zone ispadanja, a 48-godišnji kontroverzni Portugalac kazao je na press-konferenciji uoči dvoboja Lige prvaka s Lyonom kako i dalje nosi klub sa San Sira u svom srcu.

- Ne sviđa mi se ova serija rezultata. Kada pati Inter, patim i ja. Uvijek stojim iza svojih bivših momčadi, igrača, predsjednika i trenera. Ostajem optimističan. Mogu imati jedan, dva tri ili pet loših rezultata, ali nastavit ću vjerovati da će to preokrenuti već u sljedećoj utakmici – rekao je Mourinho, koji je s "nerazzurrima" u sezoni 2009/10 osvojio trostruku krunu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • FC INTERNAZIONALE 4ever 18.10.2011.

    e moj druze vrati se ti cim prije u inter i napravi s njime barem priblizno onome sto si napravio prije 2 god..

  • JosipGrahovac 18.10.2011.

    @silaaa sto ceka onda? kad je Chelsea trazio trenera di je bio? najgori osjecaj mi je bio kada je oso sve napravio i onda samo ode?

  • talisman 2 18.10.2011.

    pati i ti i inter žoharu !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare