To je to što me zanima!

Jose Mourinho se naljutio na Lippija i dobio ispriku

Trener Intera ne preza od kritiziranja kolega, sad je za manjak poštovanja optužio legendu koju svi u Italiji poštuju. Lippi je odmah pokazao i zašto
Vidi originalni članak

Novi prvak? Mislim da Juventus ima najveće šanse, rekao je Marcelo Lippi, talijanski izbornik i trenerska legenda pred kojom se svi klanjaju. Naizgled benigna izjava, ali samo naizgled. Barem ako pitate Josea Mourinha, portugalskog prgavca koji lakoćom skuplja neprijatelje.
- Lippiju fali poštovanja. Trebao bi imati na umu da Inter već godinama vlada talijanskim nogometom, ipak je on čovjek koji puno zna o nogometu - rekao je Mourinho i dodao:
- Juventus je njegova ljubav i to mi je jasno, ali ovo je stvarno pitanje poštovanja.
A Marcela Lippija u Italiji zovu jednostavno - Gospodin. Znaju dobro kakav je tip, jedan od rijetkih koji su u stanju otrpjeti Mourinhove otrovne komentare.
- Žao mi je što je Jose tako interpretirao moju izjavu, nije mi bila namjera pokazati nepoštovanje prema bilo kome. Jednostavno sam prognozirao rasplet prvenstva, ionako nisam jedini koji se bavi prognozama - rekao je Lippi. Prvenstvo još nije počelo, ali Mourinho je krenuo. Četiri godine zaredom Inter je prvak, sa Samuelom Eto'om će pokušati i do petog naslova u nizu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • the.king 19.08.2009.

    Svatko ima pravo na svoje mišljenje.Ovaj ga odmah napao.Nije ni čudo što se svima zamjerio.

  • shnjof 19.08.2009.

    @ mors, u potpunosti se slazem. a i neznam zasto se ovaj uopce naljutio. pa lippi je samo iznio svoje misljenje

  • mors 19.08.2009.

    Jose nije ni do koljena jednom Lippiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare