To je to što me zanima!

Jose Mourinho: Spreman sam ostati 15 godina u Unitedu...

Mourinho me čini boljim igračem, do sada sam naučio puno toga od njega, drago mi je što mogu raditi s njim, kaže Romelu Lukaku kojeg je Mourinho 'potjerao' iz Chelseaja
Vidi originalni članak

Jose Mourinho je izjavio da bi volio ostati u Manchester Unitedu još 15 godina. Ipak, smatra da će teško dosegnuti staž Sir Alexa Fergusona na klupi crvenih vragova.

- Spreman sam za ovo, spreman sam za sljedećih 15 godina u Unitedu - rekao je Jose Mourinho ESPN-u.

- Moram priznati da je jako teško, sav taj pritisak oko trenerskog posla. Svi na trenera stavljaju pritisak, govore da moramo pobijediti. Ali u stvarnosti samo jedan može pobijediti, a svake godine je sve teže. Ali ja u klubu želim pokazati da je moj rad više od rezultata. Po meni je moj posao puno više od onoga što radim na terenu i više od rezultata kojeg moj klub ostvari preko vikenda - priča Mourinho te nastavlja:

- Sir Alexova je karijera jedinstvena, mislim da je nemoguće to dostići. Nitko neće biti u jednom klubu toliko godina, ma ni u jednom prvenstvu. Mislim da će Wenger biti posljednji trener sa sličnom pričom. A ja ću u modernom nogometu pokušati zaslužiti da ostanem u klubu jer je danas sve u uspjehu. Ako si uspješan, ostaješ na klupi. Ako nisi, odlaziš.

A Portugalca je nahvalio i Romelu Lukaku, napadač koji je stigao iz Evertona i koji je postigao gol u ponedjeljak u prijateljskoj utakmici s Real Salt Lakeom.

- Zna što mogu dati momčadi i gura me prema naprijed. I ja se guram, ali Mourinho me čini boljim igračem. Mislim da sam proteklog tjedna naučio puno toga od njega, drago mi je što mogu raditi s njim. Kao momčad moramo još puno raditi, ali sretan sam jer sam u Unitedu, vidi se da je riječ o velikom klubu i to je bio izazov koji sam želio - završio je Lukaku.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • El Tractor 20.07.2017.

    Lako je ostati u klubu gdje budžet kluba zadovoljava tvoje ogromne apetite...

  • obama terorist 19.07.2017.

    Bravoo Mouuu,,,nedostajes ligi prvaka..tvojim radom Manu je dobio jednuu veeeliku utakmicu protiv ni manje ni vise nego Madridskog reala!!jedva cekam!

  • the devil 19.07.2017.

    znaci Mou predvida da ce prodaja dreseva jos trajat oko 15 godina,onda ce napokon svividjeti kqkav je to klub,jadan pa se nece vise prodavat dresevi,samim time,nista od pojačanja.hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare