To je to što me zanima!

Jose navijačima PSG-a: Gledat ćete jedan puno jači Chelsea

Ne želim reći da smo bolji, ili da nismo. Samo ističem kako smo promijenili naš profil igre i kako će Park prinčeva vidjeti drugačiji Chelsea od onoga prošle sezone
Vidi originalni članak

Večerašnji susret osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Chelseaja na Parku prinčeva na svoj je način najavio i trener londonske momčadi, Jose Mourinho. Portugalski je stručnjak odmah poručio navijačima PSG-a kako će vidjeti drugačiji Chelsea od onoga kojeg su porazili prošle godine u četvrtfinalu. Chelsea je tada izgubio 1-3 u Parizu, a onda pobjedom 2-0 u Londonu izborio polufinale. 

- Izgubili smo u Parizu, ali onda pobijedili, a detalji čine razliku. Ne kažem da smo prošli dalje jer smo bili bolji, ali prošli smo dalje jer smo zabili u gostima, a nismo primili gol na našem stadionu. PSG je sjajna momčad i praktički ista kao i prošle sezone. Ista momčad, isti trener, ista dinamika, isti profil plus David Luiz - rekao je Mourinho te dodao:

- Imaju uvjete da budu bolji. Kada imate stabilnost, uvijek možete napredovati. Chelsea je drugačija momčad. Imamo različite igrače i malo smo promijenili naš profil igre i naš identitet. Ne želim reći da smo bolji, ili da nismo bolji. Samo ističem kako smo promijenili naš profil igre i kako će Park prinčeva vidjeti drugačiji Chelsea od onoga iz prošle sezone - pojasnio je Mourinho. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • mancity24 17.02.2015.

    volio bi da osvoji ligu prvaka bilo tko samo ne real i barca,da se djeca nebi previse uzbudila

  • Nikolaaaaaaa 17.02.2015.

    Evo vam 3 dobitna para lige prvaka za danas i sutra :) PSG-Chelsea-oba tima daju gol i 3 plus 2,40 Shahtar-Bayern F2 2,20 Schalke-Real Madrid F2+igrač daje gol C.Ronaldo 3.20

  • CFC17 17.02.2015.

    mind games by José Mourinho :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare