To je to što me zanima!

Jose: Treneri koji ne uživaju u poslu su ćelavi, a Pep je ćelav

Trener Chelseaja rekao je kako Pep Guardiola ćelavi jer ne uživa u svom poslu. Dvojac već dugo zabavlja javnost svojim prepucavanjima koja su postala El Clasico
Vidi originalni članak

Iako više nisu u istoj ligi, Jose Mourinho i Pep Guardiola ne propuštaju priliku da svojim prepucavanjima zabave javnost. Prošli tjedan obojica su bili na Uefinom trenerskom seminaru i uspjeli su se porječkati oko - visine trave. Naizgled benigna tema, no kada su na suprotnim stranama Pep i Jose, ništa nije takvo.

- Niža trava čini igru bržom, a samim time i ljepšom - komentirao je Guardiola Uefinu želju da promjeni pravila o visini trave na što je odmah reagirao i Mourinho:

- Svatko ima svoj stil igre i to treba poštovati. Nogomet može biti spektakularan na više načina.

Na to je Guardiola 'skinuo rukavice' i krenuo u osobni obračun.

- Ljepota nogometa ovisi o treneru. Meni se čini da Mourinho prednost daje rezultatu ispred spektakla. To mu je jedino važno.

Bilo je to dovoljno da Mourinho 'oplete' po kolegi u svom stilu.

- Kada uživate u svom poslu, ne gubite kosu, a Guardiola je ćelav. On ne uživa u nogometu - zaključio je još jedan 'El Clasico' Jose Mourinho.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Nikolaaaaaaa 13.09.2014.

    Dobro mu je rekao Mourinho.

  • Jacques Brel 12.09.2014.

    Pep Guardiola tokom svoje vladavine u Barceloni nije se dao ulaziti u besmislene rasprave i prozivanja Mourinha, već bi ga redovito dobio uz dominaciju od 70ak % posjeda lopte na Santiago Bernabeu. Ako tomu nadodamo i njegovu životnu želju (još otkako je bio prevoditelj) da vodi prvu ekipu Barcelone, posve je jasna frustriranost prema Pepu kojem je uprava iskazala povjerenje, a on uzvratio brojnim trofejima. Vječna je pogreška da u svijetu nogometa samo Mourinho želi rezultat, a tobože svim drugim trenerima ravno more izgube li... Uostalom, Mourinho nije ostvario veće rezultate već 5 godina. Pep i velika većina trenera, osim rezultata, teže i estetici koja daje nogometu veći značaj. Baš zbog trenera takvog kalibra u nogometu se može uživati. Što se tiče same tematike vezane uz travu, vjerujem da bi se skraćivanjem trave znatno dobilo na dinamici igre. Dječačku repliku Mourinha nepotrebno je komentirati, ima on svoju klijentelu koja će na ovaj "domišljat" odgovor napisati: "kralju, legendo, asu..."

  • dobro jutro 12.09.2014.

    Dobro mu rece,bas je poseban

Komentiraj...
Vidi sve komentare