To je to što me zanima!

Jose: Utakmica s Gijonom nam je važnija nego protiv Spursa

Marca piše da su posljednji trening zbog ozljeda propustili C. Ronaldo, Benzeme, Marcela, Kake i Gaga, dok ga je uspješno odradio argentinski napadač Higuain
Vidi originalni članak

Za nas je utakmica protiv Sportinga važnija od one protiv Tottenhama koja slijedi. Razlog je jasan, protiv Spursa ćemo igrati i uzvrat, najavio je trener "kraljeva" Jose Mourinho ogled u Primeri u kojem će, tvrdi, njegova momčad biti znatno oslabljena...

- Izgubimo li protiv Sportinga, prvenstvo će biti gotovo - znakovito je dodao portugalski trener uzevši u obzir trenutačno pet bodova prednosti koje uživa raspoložena Barcelona.

Potom je dodao mislima okrenut Ligi prvaka:

- Mladi smo, najmlađa momčad u Ligi prvaka. Ali imamo sjajan sastav. Ja imam i četverogodišnji ugovor i ostat ću budem li zadovoljan i budu li zadovoljni klub, uprava, igrači i navijači. Ja nikada nisam kamen spoticanja, ja sam uvijek rješenje.

Kakvu će momčad Mourinho izvesti protiv Spursa ovisit će o ozljedama, a trenutačna situacija brani, tvrdi šef struke kluba, nastupe istaknutim pojedincima:

- Cristiano Ronaldo, Marcelo i Karim Benzema bit će spremni tek za utakmicu protiv Athletica (9. travnja, 31. Primerino kolo, op.a.). To je informacija koju mi je dala liječnička služba kluba.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pinky111 01.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • FRANEO 01.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • proffy 01.04.2011.

    mozes si mislit, vaznije mu je borit se za ligu u kojoj ima premale sanse da osvoji, od lige prvaka.. aham

Komentiraj...
Vidi sve komentare