To je to što me zanima!

Jose, vrijeme je da se pakiraš: Unitedu remi u Southamptonu

Manchester United odigrao je 2-2 u gostima kod Southamptona, ali moglo je biti i gore... Nakon tek dvadeset minuta igre crveni vragovi gubili su 2:0! No onda su Herrera i Lukaku uzeli stvar u svoje ruke
Vidi originalni članak

Jose Mourinho stvarno živi na rubu. Nakon brojnih kikseva ove sezone te neočekivanih preokreta i izvlačenja, Portugalčev Manchester United izgleda kao pravi rulet. Na kojem, čini se, Mou prerijetko dobiva, a ista je situacija bila i danas, kada je United remizirao na gostovanju kod Southamptona 2:2.

No dobro su crveni vragovi i prošli... Pa gubili su 2:0!

Tragedija je krenula već u 13. minuti, kada je De Geu svladao Armstrong, a situacija još gora postaje sedam minuta kasnije kada 2:0 za Southampton postavlja Soares.

Ipak, uspio se United trgnuti, pa već u 33. minuti na Rashfordovu asistenciju zaostatak smanjuje Lukaku.

I poput domaćina, i United brzinski zabija i drugi pogodak! Šest minuta nakon smanjenja zaostatka dolazi do izjednačenja, a gol zabija Herrera, na asistenciju, naravno, Rashforda.

United je sada sedmi na tablici, a od šestoplasiranog Evertona ima i utakmicu više...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • real777 02.12.2018.

    Lukaku zabio prvi gol za united od 15.9. jedan od rijetkih igraca za koje je i benzema gol masina samo sto za razliku od njega benzema ima osjecaj za asistenciju i dribling, a on ima osjecaj za promasit stadion kad puca

  • ZVECKO is back 01.12.2018.

    United ima sudbinu Arsenala. Postali su prosecan klub. Bacanje para na promasene igrace. Treba da proizvode igrace tipa Rashford.

  • blokirani_lovac 01.12.2018.

    Bod “ko kuca” kod neugodnog domacina.....(za Murinja)....

Komentiraj...
Vidi sve komentare