To je to što me zanima!

Josep Guardiola: Barcelona bi stvarno trebala biti ponosna

Stvarno je nevjerojatno dostignuće da za tako uglednu nagradu konkuriraju tri nogometaša iste momčadi, kaže trener katalonskog diva za finaliste Zlatne lopte
Vidi originalni članak

Uskoro ćemo saznati tko će biti vlasnik nove FIFA-ine Zlatne lopte, odnosno, tko će u trolistu Xavi, Andres Iniesta i Lionel Messi ponijeti titulu najboljeg nogometaša u 2010. godini. Igrač Barcelone u svakom će slučaju slaviti, a zbog toga je silno ponosan trener katalonske momčadi Josep Guardiola:

- Stvarno je nevjerojatno dostignuće da za tako uglednu nagradu konkuriraju tri nogometaša iz iste momčadi. Zbog toga ne smiju biti ponosni samo oni koji su ostali u uskom krugu slavljenika. Osim Xavija, Inieste i Messija mora slaviti i svaki drugi igrač Barcelone, jer jednim dijelom će i oni biti pobjednici - rekao je Guardiola, te dodao:

- Svejedno mi je tko će dobiti konačnu nagradu. Svatko od njih ju je jednako zaslužio.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • max26 08.01.2011.

    ja mislim da bi je trebali podjelit sva trojica,jer teško je reći koji je najbolji...uglavnom doktori su za sve koji misle da znaju igrat nogomet..

  • kobra11 08.01.2011.

    ma ljudi sta vam je kakav messi xavi i iniesta...Nagradu treba uzeti Ilija Sivonjić!! :)

  • nani_17 08.01.2011.

    sneijder, robben, ronaldo i milito su odigrali odlicnu sezonu, al po meni ova trojica su bili najbolji, tj xavi, iniesta i messi, imali su jedan znacajan poraz od intera i radi toga ne bi tribali bit najbolji, inter je prosle godine ima puno laksi posa u prvenstvu, manje se umarali, dok je barca vodila mrtvu bitku s realom, jednostavno su se vise trosili i da iniesta nije bio ozljeden vjerojatno bi prosli i inter...to po meni govori da bi iniesta triba dobit nagradu, al nece bit greska ako je dobiju xavi il messi zasluzili su i fala in svoj trojici sto su nam omogucili da gledamo najbolji nogomet u povijesti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare