To je to što me zanima!

Josep Guardiola: Luis Enrique bio bi idealan za klupu Rome...

Luis Enrique je od 2008. vodio Barceloninu B momčad. Još tijekom godine izjavio je da će klupu napustiti kad završi sezona. Trener Barcelone ga je preporučio Romi...
Vidi originalni članak

Didier Deschamps, Carlo Ancelotti, Marcelo Bielsa i Stefano Pioli neka su od imena koja se spominju kao potencijalni treneri Rome za sljedeću sezonu. Barcelonin šef struke Josep Guardiola, i sam nekoć Romin nogometaš, ponudio je rimskom klubu novo ime - Luisa Enriquea...

- Ne znam jesu li ga iz Rome kontaktirali, no siguran sam da bi svoj posao u tom klubu odradio vrlo dobro. Poznajem ga, ima jak karakter i samim bi time bio izvrstan izbor za arenu kakva je Romina - kaže Guardiola o sam jedan iz kruga onih koje se spominjalo za to mjesto:

- Imam još godinu dana ugovora s Barcelonom i namjeravam to odraditi.

Vincenzu Montelli, vršitelju trenerske dužnosti krajem netom završene sezone, Roma nije ponudila produljenje suradnje.

Luis Enrique je od 2008. vodio Barceloninu B momčad. Još tijekom godine izjavio je da će klupu napustiti kad završi sezona.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DeDa_5 28.05.2011.

    kolko ja znam luis enrique je pred potpisom ugovora sa atletico madridom

  • matea033 28.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DARK HORSE 28.05.2011.

    Ja vam preporučam Rafaela Beniteza pa da se mogu kladit protiv vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare