To je to što me zanima!

Josep Guardiola otkrio je za Bild: Volim Marija Mandžukića

Sport Bild napravio je intervju s Pepom o raznim temama, a najzanimljiviji dio bio je baš o hrvatskom reprezentativcu pa je tako glavna fotografija zagrljaj tog dvojca...
Vidi originalni članak

U prijateljskim utakmicama uoči početka sezone činilo se kako Mario Mandžukić nije ljubimac Pepa Guardiole, ali onda su krenuli službeni susreti, Mandžo je počeo igrati i 'ljubav' otad traje.

Potvrdit će to i najnovije izdanje tjednika, magazina Sport Bild Plus. Napravili su veliki intervju sa Španjolcem o raznim temama, a očito im je najzanimljiviji dio baš o hrvatskom reprezentativcu pa je tako glavna fotografija zagrljaj spominjanog dvojca, a naslov glasi:

- Volim Mandžukića!

U četiri mjeseca suradnje Mario je osvojio Guardiolu...

Idi na 24sata

Komentari 57

  • milicai 15.10.2013.

    pa gde kod se okrenes gey

  • user_26733 14.10.2013.

    Kamo sreće da svaku igra od prve!! nažalost taj ''totalni nogomet'' je najbolja stvar koju je pep doradio ili iskoristio, ali ta lažna devetka manži ne godi, on je radilica koja samo ide i ide i ide,. on nije tip za lažna utrčavanja da navuče dvojicu il trojicu dok veznjaci šusaju po golu,.

  • joe_balkan 14.10.2013.

    http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesliga/vereine/fc-bayern-muenchen/2013/10/14/pep-guardiola/ich-liebe-mario-mandzukic.html :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare