To je to što me zanima!

Joshua je "uspavao" Molinu, a Kličko je gledao iz prvog reda

Britanac Anthony Joshua (27) razbio je Amerikanca Erica Molinu i obranio IBF pojas. Joshua je slavio u svih 18 mečeva i sve je završio prekidom. Sljedeće godine čeka ga Vladimir Kličko
Vidi originalni članak

Anthony Joshua (27) obranio je IBF naslov protiv sedam godina starijeg Amerikanca Erica Moline u Manchesteru. Britanac je slavio prekidom u trećoj rundi što je bilo samo "zagrijavanje" za supermeč koji ga čeka u travnju sljedeće godine.

- Bio sam strpljiv, čekao sam svoju šansu. To je tako s borcima poput Moline. No nije mi bio neki problem. Pobijedio sam i sad idemo napraviti plan za 2017. godinu - rekao je Joshua nakon borbe u kojoj je s lakoćom dobio Amerikanca u 3. rundi.

Joshua je danas trebao boksati protiv Vladimira Klička, ali Ukrajinac se povukao zbog ozljede i taj meč je odgođen, a ne Kličkovo mjesto došao je Molina koji se pokazao kao sparing partner Briancu. No sljedeće godine gledat ćemo Joshuu i Klička u jednom od najiščekivanijih mečeva u zadnjih nekoliko godina.

Borit će se 29. travnja na Wembleyu pred 80.000 ljudi.

 - Želite gledati veliku borbu? Gledat ćete je - rekao je Kličko koji je došao u ring.

- Poštujem prvaka, neka bolji pobjedi - dodao je Joshua, koji nije imao većih problema protiv Erica Moline koji mu je poslužio praktički kao sparing partner.

Joshua je slavio u svih 18 mečeva u profesionalnoj karijeri i to sa svih 18 prekida. Impresivno... Kličko će imati težak posao sljedeće godine jer čeka ga čovjek kojem mnogi boksački eksperti predviđaju dugu vladavinu u teškoj kategoriji...

Tyyson Fury nanio je Kličku prvi poraz u 11 godina i uzeo mu pojaseve po WBA, WBO i IBF verziji, ali je ubrzo i ostao bez njih nakon što je otkriveno da se drogirao. Kličko će sljedeće godine imati 41. godinu, a čekat će ga boksač čije vrijeme tek dolazi. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • anane 11.12.2016.

    ..moj tehnicar,moj Klicko-bit ce to vise nego fantasticno kao i svaki put..;-))

  • loraxx 11.12.2016.

    Joshua miran, staložen, pristojan (ono što vidjeh sinoć), apolonski građen dobre udarce upućuje i smatram da Kličko (ako ne bude namještaljka jer mu je kraj karijere jako blizu) neće dobiti meč. Nadam se meču Joshue i Wildera.

  • Igor Petak 11.12.2016.

    Mislim da Kličko ima jako velike sanse da izgubi i to prekidom.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare