To je to što me zanima!

Joshua nudi sparing Furyju za borbu s Deontayom Wilderom

Plan Anthonyja Joshue je jednostavan: pomognem Furyju u pripremi za Wildera, Fury pobijedi, a onda ja pobijedim Furyja jer ne znam kada bih uopće mogao dočekati Wildera
Vidi originalni članak

Anthony Joshua (30) senzacionalno je ponudio Tysonu Furyju (30) da mu sparingom pomogne u pripremama za meč sa Deontayom Wilderom (34) koji Furyja čeka 22. veljače!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Razlog nije neka silna dobrota Joshuinog srdašca. Neko jasan plan kojeg ni ne krije:

- Mislim da Fury može pobijediti Wildera, a ja mu u tome sigurno mogu pomoći. A mislim i da bi se Fury prije ohrabrio na borbu sa mnom nego Wilder. Tako da... Želim da Fury pobijedi zato što se želim što prije boriti pa uzeti i WBC naslov! - rekao je Joshua za Sky Sports.

Joshua je pobjedom u nedavnom revanšu sa Andyjem Ruizom (30) vratio titule koje je od istog borca izgubio u Madison Square Gardenu pa mu nedostaje još samo Wilderov WBC pojas da postane apsolutni svjetski šampion.

SPEKTAKL U PUSTINJI Joshua je opet kralj teškaša: Dobio Ruiza i vratio sve titule!

Povratnik na svjetski tron zato priča:

- Zamislite kakva bi to borba bila da Fury pobijedi Wildera, a onda se nas dvojica Britanaca na britanskome tlu potučemo za naslov apsolutnog prvaka svijeta! I zato kažem: 'Fury, ako me trebaš možemo opet sparirati kao kad smo bili djeca. Doći ću u Ameriku i pomoći ti da se pripremiš za borbu sa Amerikancem! - poručio je Joshua Furyju kojeg cijeni pa... Gotovo pretjerano:

- Fury je istinski boksački znalac. Nisu samo javni istupi u pitanju nego i njegove kretnje u ringu i stil borbe koji me podsjećaju na: Muhammada Alija - rekao je Joshua pa nešto poručio i Wilderu:

- Ako pobijediš Furyja zadržat ćeš pojas. Jedan pojas. Ja imam četiri, a ti samo taj jedan. Kad god želiš i možeš, ja sam spreman - rekao je svjetski prvak Anthony Joshua.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 
Idi na 24sata

Komentari 26

  • SilikoniralaSiSe 17.12.2019.

    Ruiz je po meni trebao malo čekati da se uskisele ti pojasevi kod njega, pa da Joshua bude tretiran i kao izazivač kod sudaca. Ovaj ga je uspavao i uzeo titulu, a Đoši je postavio rekord sa prijeđenim kilometrima u ringu bez ikakvog ozbiljnog boksa. I ima još stida...

  • MK7R300ps 17.12.2019.

    Dajte mečeve ,, kako se Fury kralj.dogovori sa svima, išao je na.megdan i Wilderu i Klitschku a ne izmišljao ajmo.se boksati tu ajmo tamo....

  • 17.12.2019.

    Wilder bi od Joshue napravio malu kujicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare