To je to što me zanima!

Joshua želi Furyja u travnju: Ponudio mu 20 milijuna funti!

Nadam se borbi s Wilderom u Americi ili Engleskoj. Volio bih se boriti doma u travnju, možda u Manchesteru ili negdje u Ujedinjenom Kraljevstvu, a onda bih se opet borio s Wilderom, rekao je Tyson Fury
Vidi originalni članak

Anthony Joshua želi Tysona Furyja za borbu na Wembleyju 13. travnja!

Joshua se nalazi u problemu. Do borbe je ostalo tri mjeseca, a promotori bi htjeli s prodajom karata krenuti u narednim tjednima.

Ipak, to nije moguće jer britanski boksač još uvijek nema ni protivnika!

Dogovor s Deontayjem Wilderom nije prošao uspješno, a Joshuin menadžer Eddie Hearn Furyju je ponudio 40% zarade - od 50 milijuna funti!

- Fury, možeš se boriti 13. travnja, znaš uvjete. Nije daleko od podjele popola, isto smo nudili i Wilderu, a navijačima mora biti jasno da nije istina da Joshua ne želi te borbe - rekao je Hearn.

Fury, međutim, želi podjelu 50-50, a isto tako i revanš s Wilderom:

- Nadam se borbi s Wilderom u Americi ili Engleskoj. Volio bih se boriti doma u travnju, možda u Manchesteru ili negdje u Ujedinjenom Kraljevstvu, a onda bih se opet borio s Wilderom.

Joshui to predstavlja problem, jer ako je otpao Wilder te ako se ne uspije dogovoriti s Furyjem kao opcija ostaje tek Dillian Whyte jer su svi ostali borci nedovoljno atraktivni za napuniti Wembley.

Onda bi mu u lipnju sljedila borba s Jarrellom Millerom, no prije toga će Hearn ipak svim boljim borcima poslati nove, poboljšane ponude.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bonecrusher 23.01.2019.

    Ne bi bila fora da sada Fury prihvati meč pošto ga je Wilder odbio. Treba Joshuu kazniti za prepotenciju i ranije zaobilaženje Wildera i Furija. Uzvratni meč sa Wilderom, a Joshuu ko hebe.

  • kmarus 15.01.2019.

    Još duuuuugo će biti kralj . Joshua !!!

  • patos 15.01.2019.

    Fury ladno uzima ovog napuhanku na injekcijama

Komentiraj...
Vidi sve komentare