To je to što me zanima!

Josip Pavić: Možda odem iz vaterpola, ne vidim smisao...

Moguće je da odem iz vaterpola. Ne vidim drugog smisla. Čemu varati sebe, rekao je golman Mladosti i Hrvatske Josip Pavić komentirajući financijsko stanje u klubu
Vidi originalni članak

Hrvatski vaterpolski golman i službeno najbolji igrač svijeta protekle godine Josip Pavić za Media Servis komentirao je stanje u Mladosti, kašnjenje plaća i financijske probleme koje klub ima. 

- Valjda će se popraviti stanje. Što da radim? Ako se ne popravi, ima i drugih stvari osim vaterpola, što ću sad? - rekao je Pavić i dodao:

- Da, moguće je i da odem iz vaterpola. Ne vidim drugog smisla. Čemu varati samog sebe. Sve je moguće, ali vjerujem da će se stanje u Mladosti popraviti - rekao je Pavić.

Golman Mladosti otkrio je kako bi iz Hrvatske otišao jedino ako ne bude druge opcije.

- Nikome se ne ide van ako možeš ostati doma. Ako ne možeš raditi doma, onda ideš negdje gdje je bolje i to je to - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 7DS13 13.01.2013.

    Treniram vaterpolo 8 godina i osobno znam Pavića i znam kakva je situacija u Mladosti i grad ni Bandic nisu krivi za nista nego nacin na koji je mladost zivjela imala je 5-6 vrhunskih igraca koje su prodali Bura, Muslim ... i onda su prestali stvarat svoje igrace, a kupili su par skupih igraca kao Vanju i kad su se novci istopili u blagajni skuzili su da vise nemaju nista za prodat, jer nista nisu ni proizvodili od mladih igraca jos je i Volpi napustio vaterpolo u potpunosti, a s njim je Bukić svasta sredivao sad vise niceg nema i banana to i Jug ceka jer su i oni u zadnjie 3 godine prestali izbacivat dobre igrace ajde malog Goretu su uzeli iz Šibenika on ce biti jedan od rijetkih dobrih :) Al bude to sve za 4-5 godina na starom 94 i 95 su genijalne generacije u vaterpolu samo ih treba poslozit :)

  • snajperista21st 11.01.2013.

    Ajmo ih sve zatrat, klubove ugasit i onda ćemo po starom kukat............

  • libeluli 09.01.2013.

    Što mi znamo uništi sve u čemu smo najbolji...ali zato gradimo fontane u čemu smo najlošiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare