To je to što me zanima!

Josip Šimunić se ispričao treneru za crveni karton...

Čitani njemački Bild označio je, u analizi učinjenog u prošlome bundesligaškom kolu, Joea Šimunića glavnim krivcem za poraz Hoffenheima od Mainza
Vidi originalni članak

Utakmica 7. bundesligaškog kola između Mainza i Hoffenheima završio je 4-2 pobjedom domaćina Mainza, jedine neporažene momčadi njemačkog nogometnog prvenstva, a kriv za to, piše Bild, bio je hrvatski reprezentativac Josip Šimunić. Tako tiražni dnevnik piše da je Šimunić visok 195 cm i da teži 89 kilograma, ali i da bi nakon te utakmice, da je mogao, zaklon najradije pronašao u mišjoj rupi.
"To ne čudi, njegov prekršaj odlučio je utakmicu u Mainzu", aludira se na crveni karton kojeg je hrvatski stoper zaradio u 72. minuti utakmice kod prednosti 3-2 za domaćina. Podsjetimo, Šimunić je u spomenutoj minuti srušio Lewisa Holtbyja u šesnaestercu, za što je isključen, a kazneni je udarac potom iskoristio Andre Schürrle za postavljanje konačnog rezultata. Bilo je to, nastavlja Bild, drugo Šimunićevo isključenje u Bundesligi i nesretan kraj lošega tjedna u kojem se izjavom zamjerio i treneru Ralfu Rangnicku.
- Takvo što nikada nisam doživio. Čekam razgovor s trenerom - kazao je Šimunić nakon što ga je šef struke momčadi zamijenio na poluvremenu utakmice 6. kola Bundeslige protiv Kölna (1-1).
- Nemam razumijevanja za takve izjave. Šimunić je protiv Kölna činio neuobičajene pogreške - osvrnuo se Rangnick.
"Niti u Mainzu šef Hoffenheimove obrane nije bio suveren. Djelovao je smušeno, a isključenje je bila samo kruna na lošu igru", piše Bild koji u zaključku donosi ispriku hrvatskog nogometaša:
- Ispričavam se momčadi, treneru i gospodinu Hoppu (Dietmar, vlasnik momčadi, op.a.) za crveni karton i sve što sam u prošlome tjednu izjavio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • totasef 04.10.2010.

    Ma Simunic je kralj. A da igra katastrofalno ne bi bio jedini igrac u Heffenheimu preko 25 godina. Stariji je cak od golmana. Ove 2 sezone je odigrao vrhunski. Ko je pratio Hoffenheim znat ce, jer je apsolutni sef u odbrani. On i Comper su super tandem

  • nogometas05 04.10.2010.

    pa on već 3 godine igra katastrofalno...svaka tekma žuti,svaka 5-6 crveni..koma...

  • Barca4Ever 04.10.2010.

    ah... da... Šimunić... Mislim da sam sve rekao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare